Томислав Терзин: Генетика и клонирање ће од људи направити бездушне машине (ВИДЕО)

Гост емисије „Интервју“ канала Балкан инфо био је Томислав Терзин, професор генетике, молекуларне биологије и биологије развића Универзитета Алберта у Канади.

Томислав Терзин
Проф др Томислав Терзин/Фото: Printscreen

Аутор је књига „Научна цензурисана открића“ и „Медоносна пчела – Еванђеље природе“, а активно учествује и на трибинама о односу науке и религије, међу којима је и она са темом „Научни докази Исусовог васкрсења“. У последњих петнаест година у САД, Канади и Енглеској одржао је многа предавања о питању односа науке и религије.

Овога пута професор Терзин објашњава шта је то ДНК, из чега се састоји, када је откривен и на који начин побија теорију еволуције. Шта је генетички код, а шта генски драјвер помоћу кога је могуће извршити геноцид над циљаном популацијом. Ове екперименте врши америчка војска, али има планова, а неки кажу да су већ пуштени и у природу, да се помоћу генских драјвера уништи читава популација маларичних комараца. Генски драјвери су много опаснији од бактерија и вируса јер је могуће створити генске драјвере за људе.

Што се, пак, самих вируса тиче „нико до данас не зна шта су вируси и које је њихово порекло“, каже Терзин.

И данас постоје лабораторије у којима се врше генетички експерименти које су за време Другог светског рата вршили нацисти, а које називамо еугеником и контролом ума (mind control). Немци су, нпр. први приметили да флуорисана вода смирује људе, тако да они постају толерантни на стрес. Ови екперименти су такође врста геноцида, каже Терзин.

Он објашњава који начин је данас постало могуће да хомосексуални партнери роде дете, над којом популацијом је вршена насилна стерилизација у свету, да ли су постојали диносауруси, када су живели и шта им се догодило. Говори и о џиновима који се помињу како у Библији, тако и у свим цивилизацијама кроз историју.

Професор Терзин излаже и проблематику биотехнологије и објашњава које врсте клонирања постоје и шта је све могуће клонирати.

„Још једно у низу одличних излагања професора Терзина, који на једноставан и свима пријемчив начин излаже непобитне и научно поткрепљене доказе о томе ко смо, зашто смо створени и у ком правцу иде ова наша цивилизација“.

Људске расе не постоје, постоје само три породице које потичу од Сима, Хама и Јафета, тврди Терзин, позивајући се на познате наводе из Старог завета. То значи да су сви људи на свету рођаци, што генетика потврђује, без обзира на то што еволуционисти покушавају да то сакрију.

Гост Балкан инфо канала открива да је Свето писмо апсолутно у праву када каже да је Бог Еву створио од Адамовог ребра и то поткрепљује научним сазнањима, која уједно дају и одговор на „вечито“ питање скептика – како то да мушкарци немају једно ребро мање.

О старењу, узроку канцера код старих људи, о пореклу врста, а нарочито о пореклу човека и многим другим горућим темама савременог друштва професор Терзин говори опширно, аргументовано и разимљиво за лаике.

Препоручујемо Вам да погледате цели интервју и сазнате шта је све објаснио овај врсни биолог.

Интервју је снимљен 30. априла 2020. године путем Скајпа. Емисију је водио новинар Александар Павковић.

Постави одговор

Унесите свој коментар
Упишите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.