Истина о издаји на Косову 1999. – Ове челнике српских служби су плаћали Албанци (ВИДЕО)

Врх српских обавештајних служби је примао новац од Албанаца како би жмурио на пребацивање отетих Срба у Албанију током 1998. и 1999. као и за вршења злочина како би се направио алиби за интервенцију НАТО, тврди пензионисани полицијски пуковник Славко Никић.

новац
Славко Никић

Он у емисији поименце прозива поједине полицијске генерале, начелнике и друге официре и тражи да се упореди њихово имовинско стање пре 1999. године и после 1999. године.

Никић даље тврди да Албанци не инсистирају да се открију гробнице несталих Албанаца јер би истрага прво довела до извршилаца који би открили да су те злочине наручили Албанци. Истовремено, он каже да српска власт не тражи српске жртве јер би се у неким случајевима десила иста ствар. Никић у емисији говори и о другим аспектима издаје, како су шефови служби лагали Милошевића и смањивали број албанских терориста па је у акције слат недовољан број војника и полицајаца који су постајали “глинени голубови” за убице УЧК.

Никић је још једном упозорио Вучића да се не усуђује да потпише независност Космета јер ће уследити сурова казна.

Никић говори и о дешавањима у Црној Гори тврдећи да се у врху црногорске опозиције налази први оперативац Мила Ђукановића кога оптужује поименце.

Дикић поставља питање како то да се због покушаја државног удара у Црној Гори у затвору налазе само грађани Србије, а није иза решетака ниједан грађанин Црне Горе.

Он верује да ће Мило Ђукановић ускоро пасти и да вуче потезе тако да буде смењен због покушаја стварања тзв. Црногорске православне цркве а не због многобројних криминалних дела која је током своје власти починио.

1 коментар

Постави одговор

Унесите свој коментар
Упишите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.