Спремите се за велику економску кризу, Србија ће претрпети два удара! (ВИДЕО)

Британија ради на томе како да се реши Мила Ђукановића, а задржи Црну Гору у НАТО-у, као савезника ЕУ и спречи повлачење признања Косова и Метохије после смене власти – тврди адвокат Бранко Павловић.

бранко павловић
Бранко Павловић

Павловић верује да ће доћи до расцепа у ДПС, а да ће нова фракција бити за укидање спорног закона који дира у права СПЦ и против Мила, али да ће бранити све тековине његове политике попут чланства у НАТО и признања тзв. независности Косова и Метохије. Он у емисији наводи и тачно име особе која би требало да одради тај посао за Британце и предводи ту фракцију.

Павловић у емисији говори о економској кризи насталој услед короне и тврди да ће Србија претрпити двоструки удар. Он је објаснио да ће због превелике економске везаности за земље ЕУ Србија осетити и други удар када они почну да повлаче инвестиције.

Павловић каже да је добро што је Вучић јаче повезао Србију са Кином и почео да ствара могућност да се земља отргне од притисака и условљавања запада.

Говорећи о економској политици, он указује да се спољни дуг под Вучићем увећао за 11 милијарди евра, да се власт задужује по неповољним условима и да због притисака ММФ нема храбрости да се задужује од примарне емисије новца. Он у емисији коментарише и изборне резултате, преговоре о Косову и Метохији, ниво корупције у Србији и друге актуелне теме.

1 коментар

Comments are closed.