Весић: Владика Григорије ми ради о глави! (ФОТО) (ВИДЕО)

Горан Весић, заменик градоначелника Београда, оптужио је на свом Фејсбук профилу владику Григорија да је убица! Он је реаговао после шаљиве изјаве Епископа диселдорфског и целе Немачке за Данас: „Да сам ја организатор протеста у Београду, Горан Весић сада не би могао да даје изјаве“.

горан весић
Фото: Youtube printscreen

Горан Весић, заменик градоначелника, напао је (поново) владику Григорија и оптужио га овога пута да је спреман и да убије!

– Што се тиче претњи које ми је упутио Ђиласов владика Григорије, који ће у историји остати запамћен да је тражио да се не гради Храм Светог Саве, могу само да кажем да се нисам уплашио, мада је овај владика моћан човек са везама међу људима са различитих страна закона. Сада сам схватио да је овај владика спреман да убије и да се тиме јавно хвали. Ја сам то добро разумео, а верујем да су и грађани Србије разумели да је Ђиласов владика Григорије убица – рекао је Весић.

Подсетимо, владика Григорије је у интервјуу за Данас рекао да држава Србија треба да улаже новац у болнице, које су оронуле, а не у цркве. Јер тада ни људи неће бити у црквама, на шта му је Весић одговорио да је он иницијатор протеста у београду, заједно са Ђиласовим кумом Млађаном Ђорђевићем.

На данашњој ванредној конференцији за медије, Весић је поново етикетирао владику Григорија, назвавши га Младеном (по његовом крштеном имену) и изнео низ оптужби на његов рачун, као и на рачун његових финансијера и сарадника.

Погледајте видео:

 

Хронограф