Мој прадеда се вратио из заробљеништва у Србију – његов живот од тада постао је ШПАНСКА СЕРИЈА

Једном ми је један човек рекао да свако на планети има барем једну животну причу вредну дељења са остатком света. У мору досадних, узнемирујућих и често лажних података које сваког дана читамо на друштвеним мрежама, појавила се преписка која је идеална за недељно јутро уз кафу.

породична прича
Фото: Илустрација

„Која је ваша чудна породична прича?“, гласило је питање твита о најлуђим породичним причама коју је најпре поделила једна твитерашица. Затим је кренула лавина твитова и свака прича би могла да буде потенцијални роман.

Неваљали прадеда Крста и весела Швабица

„Код мене: прадеда оставио прабабу са три сина, отишао да живи с неком женом, али се касније оженио ћерком те жене и добио с њом још двоје деце. Та деца су годиште његових унука, од потомака из првог брака. Други прадеда, Крста, се није вратио из заробљеништва, неки су рекли да је остао са Швабицом на чијем је имању радио. Прабаба се није потресла ич, остатак живота провела, невенчана, са једним Благојем“, после овог твита почела је преписка и остављамо вас да уживате у мини исповестима са српског Твитера.

С.Д.М, Блиц / Хронограф