Гренел објавио снимке са ВЕЧЕРЕ НА БРОДУ: „Срби и Американци у Београду певају о Алабами и Западној Вирџинији, НЕВЕРОВАТНА НОЋ“ (ВИДЕО)

Специјални изасланик америчког председника за дијалог Београда и Приштине Ричард Гренел поделио је на Твитеру утиске са вечере у Београду са председником Србије Александром Вучићем и члановима српске и америчке делегације.

ричард гренел
Фото: Инстраграм

„Срби и Американци у Београду певају о Алабами и Западној Вирџинији, невероватна ноћ“, написао је Гренел и поставио видео снимке са брода на којем је, уз звуке песама „Country roads“ и „Сwеет хоме Алабама“, одржана вечера.

Вучић је синоћ, после састанка и конференције за новинаре, угостио делегацију САД на вечери у Београду и разменио поклоне са Гренелом и извршним директором ДФЦ Адамом Болером, а уручен му је и лични поклон председника Доналда Трампа.

Председник Вучић је, како сазнаје Танјуг, поклонио двојици америчких званичника кутије са српским винима, док је од Гренела на поклон добио књигу „Бела кућа кроз историју„.

„Хвала Ричарду Гренелу на посвећености и добром послу који обавља за цео регион. И хвала на дивном поклону!“, поручио је Вучић на Инстраграм профилу „buducnostsrbijeav“.

Вучић је објавио и фотографије са двојицом америчких званичника.

„Добродошлица Адаму Болеру уз добра српска вина!“, наводи се у другој објави председника Вучића.

Вучић је у трећој објави на Инстаграму навео и да је добио лични поклон од америчког председника Доналда Трампа.

 

View this post on Instagram

 

Hvala @richardgrenell na posvećenosti i dobrom poslu koji obavlja za ceo region. I hvala na divnom poklonu!

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) on

„Из председничке резиденције у Камп Дејвиду право у Србију! Лични поклон председника“, написао је председник Србије.

Танјуг