Милијана Балетић: И ОД СРБА – НОЖ У ЛЕЂА СРБИМА

Није мени неки посебни ребус то што пљуште резолуције на све стране о „геноцидним“ Србима – колико ми је помоћ која им пристиже преко Београда, некако – поприлично – загонетна?! Тако нам је ових дана престоница по свим телевизијама угостила и Ненада Чанка са његовим новооткривеним „истинама“ о српским неделима…?!

резолуција
Билборд у Чикагу

Боже драги, како се из окружења рафално испаљују резолуције против „геноцидних“ Срба! Притегли их наши западњачки пријатељи, а они – један по један – уздигнута чела јуначки слушају и извршавају! Сад више нема је ли био или није био геноцид, него одма’ у апс, ако потегнеш правну струку и науку, која каже да га – над Бошњацима тамо у Сребреници – бивало није?!

Резолуције пљуште и не осврћу се ни на Међународну независну стручну комисију, која је под проф. др Гидеоном Грајфом, јеврејским стручњаком за питање геноцида, на испитивању Сребренице радила две године и у експертизи од преко 1.200 страна дошла до неспорних чињеница, које раскринкавају ову невиђену међународну манипулацију и лаж! Међутим, математика наручених и потргованих нечасних „тастера“ по скупштинама, јача је од истине свих овоземаљских научника и стручњака?!

Наравно, то су западњаци смислили. Европски парламент је такву Резолуцију донео још 2015. и тражио да све земље региона то ураде. Исте године је и „пријатељска“ Британија хтела да нас прогласи геноциднима кроз Савет безбедности УН, али су им Руси ставили вето! Е, пошто су у УН заустављени, вратили су се на место злочина и крећу са пропагандом преко своје служинчади са ових простора!

Ни месец дана пошто је, за ту прилику новосастављена већина у црногорскоме парламенту, 17. јуна усвојила Резолуцију, којом се забрањује негирање геноцида у Сребреници – и скупштина такозванога Косова 7. јула усвојила је исту такву, уз демонстративно напуштање седнице Српске листе!

Али ово сад што крећу сви редом, пошто су им монтенегрински јунаци пробили лед, и није нека храброст! Зна се коме припада највећа медаља! Ај’ ти, требало је бити капац да се упишеш у историју ка’ први! А и то што су Шиптари први уз њих – у том историјском задатку – није, баш, за бацити?! Резолуције које ће да се сад из комшилука нижу, скоро да неће ни бити вест. А тек изненађење?! Мада, ни ова шиптарска није изненадила. Сад ме живо интересује ко ће понети бронзу – Хрвати или Северна Македонија! Што се злата тиче – оно, већ, „сија“ на јуначким монтенегринским грудима!

мудри београд
Милијана Балетић

Међутим, није овде крај приче о „геноцидним Србима“! Спремају се и Шиптари, или боље речено, спремају их – да „геноцид и над њима“ – доведу до планетарних резолуција?!

И није мени што они крећу у сва та непочинства и лажи, него помоћ која им пристиже из овога неокупиранога дела Србије – некако ми је поприлична загонетка?!

Чуду се начудит’ не могу, како су то у држави Србији сва врата отворена гласноговорницима спакованих пропаганди о монструозним, злочиначким и геноцидним Србима, коју пласирају „борци и боркиње“ за људска права – која припадају свима осим нама?! Нема медија, а поготово ових са националном фреквенцијом, на којем они не омркну и не освићу, како би што темељније народу утукли у мозак спаковане гебелсовке лажи оних који нас убијају, прогоне и отимају оно што је наше?!

Тако нам је ових дана – на свим телевизијама угошћен Ненад Чанак – гласноговорник „новооткривене истине“ о Србима – који су на КосМету „за једног убијеног полицајца стрељали 100 Шиптара“?!

Он је прво на неколико дана отишао по „материјал“ на „Косова“ и у Црну Гору, и то почев од Видовдана – како би његово поштење и српство било неупитно?! Чак је на Видовдан – он – положио венац на споменик витезова Косовске битке 1389. на Газиместану?! Праштајте нам Свети Лазаре и српски јунаци што допуштамо – да и са вашим светим гробом манипулишу љигаве протуве – достојне презрења сваког часног Србина и човека!

После те његове патриотске жртве у потрази за истином – Београд га је редом гостио по телевизијама, како би нам предочио резултате свога истраживања?!

Отпочео је са ТВ Пинком, у емисији „Хит-Твит“ 4. јула – где је добио све време које је пожелео – како би зањихао новог монструма од лажи и пустио га у етар да живи?! Тај задати посао – са видном патетиком и специјалним изразом лица, на којем је бол „невиног“ доносиоца те страшне „истине“ – одрађен је глумом професионалца пред камерама: „Ја сам у личном својству отишао тамо и тражио сам састанак са њим (мисли на Аљбина Куртија) и са људима којима верујем… Ти су ми људи омогућили контакте, посете. Обишао сам Призрен, Пећ, Ђаковицу… У Ђаковици су ме домаћини (Шиптари) одвели на гробље у место Меја, где римокатолици живе Албанци. На том гробљу сахрањено је њих 377-ро. Међутим, тамо сам се баш потресао, због тога што је због смрти, убиства 4 полицајца, дато наређење 100 за једног. Изведени су ти људи из кућа, покупљени из околних села из Ђаковице, доведени ту и стрељани. Ах, међутим, оно што је мене лично највише погодило, то је када сам видео гроб девојчице од 7 година, која се звала Ваљета Исуфи која је убијена 14. априла ’99. године. А, 17. априла 1999. је у НАТО-бомбардовању убијена трогодишња Милица Ракић. И сада, када сам видео лице те девојчице на надгробном споменику и сетио се свега онога што смо прошли са оваквим стварима, онда сам почео да се питам, прво, како се то десило? Ја сам Србин, како се то десило да у народу који је плаћао цех 100 за једног…, који је плаћао све те цене, се појави могућност да неко изда такву команду?!“

Господе, драги?! А ево прође 22 године од НАТО-агресије на Србију и отимачине КосМета, а да никад, нико, нигде – ма ни ови доказани српски непријатељи – не изговорише такву једну монструозну и циљану лаж, коју Чанак унаоколо данима просипа са свих екрана по Србији?! Чак ни пред одељењем НАТО-а званим Хашки трибунал, нико се не сети овакве огавне измишљотине, а нема чега се досетили нису, не би ли Србе стрпали у монструме!

Е, вала – људино – ако је и од тебе, много је!

Али –’ајмо ми сад, кад нам, већ, откри ту истину – да видимо где је држава Србија?!

Шта она ради?! Па да те фино и тужилаштво саслуша, да се утврди истина, да им изнесеш све доказе којима располажеш за једну такву страшну оптужбу српске државе и народа!

А онда – и казна – пријатељу! Примерена казна! И то – свакоме – ко је у овоме непочинству, својим учешћем буде заслужио!

Или ћемо, можда, и ово непочинство оставити да порасте и разграна се, па да га онда – кад дубоко пусти корење – у корену сечемо?! А, што не?! Па, историја нам је пуна таквога прегалаштва?!

Тако нам је заживела и „истина“ о Вуковару, Дубровнику, Сарајеву, Сребреници, Рачку…! Прво је намештен неки „паћеник“ да је одглуми у неком медију, а онда је то у’ватила пропагандна мрежа и гура на планетарни ниво до дан-данас!

Ево најсвежијег примера из Америке, којега су ми послали пријатељи отуд, где су 7. јула, дан пре шиптарске Резолуције, и 4 дана пре обележавања глобалистичкога сочињенија званог Сребреница – у Чикагу, на главном путу који иде ка аеродрому, поставили на згради билборд величине 15х5 метара, на којем пише: „Никад не заборави – Сребреница је геноцид! Постоји 8372 разлога да се не заборави 11. јул 1995.“ ?! Надам се да је, барем, српска заједница у Чикагу уложила протест због те – за српску будућност – опасне и безочне подметачине!

Међутим, када се сагледају све те смишљене и спаковане монструозне лажи у комбинацији са делима разних организација и држава над Србима, посложи се њихов повод и крајњи циљ – суштина тога плана је само једна – не бирати средства у борби против српскога народа! Е – то је геноцид – господо!!!

2 Коментари

  1. Поштована госпођо Балетић, није Чанак Србин, како год то посматрали као што ни садашњи срби нису Срби. Сматрам да тежина ситуације овог друштвено- историјског момента је процес једног пречишћавања правих Срба од срба. Мора се то издржати. Однос према светињама је репер свега, света слобода, света историја, света вера, свето име србско итд. Прави Срби имају свето Православље и цркву а срби имају комунизам, ЕУ, евре, доларе, егзите и сл. Ствар ће ићи дотле док се сви срби не одрекну србског имена и остану само они прави Срби под тим називом, понижени, осуђени осрамоћени али свесни и у Истини. А онда ће Бог помоћи јер неће бити лажи у том табору. Ето, процес је у току. Господ чисти злато од патине. Свако има прилику али нема карактер и нема Духа. Са владиком Николајем у срцу и мислима до победе!

  2. Postoji taj, propagandni genocid nad srbima, ali nikad niko o njemu ne priča na nekom nivou, kao ni o Jasenovcu, Prebilovcima, Brodu na Drini…. O tome se samo može pročitati na, ovako, ponekom blogu ili portalu.
    Količina te priče o našim zlodjelima čini da zapadamo u letargiju, puštamo da se gomila… Dok se ne ugušimo u njoj.

Comments are closed.