Александар Раковић: Кривокапић изиграо Србе – То је тешки безобразлук! (ВИДЕО)

Историчар Александар Раковић каже да је премјер Здравко Кривокапић отео победу Србима у Црној Гори и преварио оне који су га подржали и поставили за носиоца победничке листе на изборима.

др александар раковић
Др Александар Раковић

Раковић каже да је Кривокапић одмах после избора прекинуо контакт са људима из Србије који су га подржавали, а колико му је познато више нема комуникацију ни са владиком Јоаникијем.

Раковић каже да су очекивања Срба изиграна и да измена Закона о слободи вероисповести није довољан помак да би они били задовољни, и да је повлачење признања Косова и Метохије нешто што је обећано пре избора, да се српски симболи и даље забрањују у Црној Гори, држављани Србије хапсе и протерују, а да српски амбасадор и даље није добродошао у Подгорицу.

– Ми смо Кривокапића фактички довели на то место… Шта то значи, какви су то људи, на шта то личи бре, то је један безобразлук ноторни – каже Раковић.

Упркос овим дешавањима, Раковић тврди да ће српске снаге однети убедљиву победу у Никшићу и показати своју јачину. Он каже да ће то бити додатни ударац ДПС-у и Милу Ђукановићу, а да ће после тих избора морати да се преговара о реконструкцији Владе Црне Горе и давању Србима утицаја каквог су заслужили на изборима.

Раковић отворено говори о улози Даке Давидовића о дешавањима у Црној Гори, избору патријарха СПЦ али и потезима Александра Вучића око Косова и Метохије.

Постави одговор

Унесите свој коментар
Упишите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.