Милијана Балетић: НАТОВЦИ ПО ЦРНОЈ ГОРИ СВЕТЛО ГАСЕ!

Ево се ударило у стављање на списак за ликвидацију сваког пера, микрофона и камере који би могли, било о’кле, банут’ и отворит’ очи народу да разабере и увати се за чињенице не би ли сачувао здрав разум у овим спакованим западњачким „истинама“ о ситуацији у Украјини!

милијана балетић

У име демократије, има да свака реч, доказ, став – друга страна – буду искључени и затрти?! Јер, Запад се – против једноумља – бори?!

Откад су се западњаци у свој својој демократији натисли да, тамо докле су окупирали, забране све медије који дежурају са истином о ситуацији у Украјини, мрсећи им конце пројектоване пропаганде – повампирише се и следбеници поново живахнога Мила у несрећној Црној Гори?! Стављају на списак ликвидације свако перо, микрофон и камеру која би могла, било о’кле, банут’ и отворит’ очи народу да разабере и у’вати се за чињенице не би ли сачувао здрав разум у овим њиховим спакованим „истинама“ о ситуацији у Украјини!

У име демократије, свака реч, доказ, став – друга страна – има да буду искључени и затрти?! Јер, они се –против једноумља – боре?!

Несрећни Монтенегрини и грађанери црногорски су се поносно срозали, сјадили и сврстали уз увај „узор“?! Премудра, преинформисана и предемократска тренутна министарка у Црној за јавну управу, дигитално друштво и медије Тамара Срзентић, заспат не може док се тамо не укину руски медији – Раша тудеј (Russia Today) и Спутњик?!

Гласноговорник Милове партије Милош Николић запео да забрани портал ИН4С – једину светлу тачку од колосалног значаја о тамошњој истини, а и шире! Каже работа да је то „квази медијска платформа“?! Е, ако ико зна, ти си?! Ти ми баш бијаше стручан да процењујеш шта је квази, а шта није!

Међутим, овде је интересантан спој јединственог наступа и заклињања миловаца и „победника“ над Милом, да ће се, само преко њих мртвих, у Црној чут’ ишта више мимо – до перфекције упаковане западњачке пропаганде о свакој ситуацији на земљиној кугли, а поготово сад о овој у Украјини?!

И из Београда се гласнуо за забрану портала ИН4С велики стручњак за тероризам Дарко Трифуновић – чија се сва стручност за област којом се покрива састоји у извршавању задатога лобирања за НАТО! Ту ти он онако поносно са пиједестала свога „упослења“ звекну поен својој пропаганди: „Сад се види колико је црногорско руководство било паметно што је државу интегрисало у НАТО“?! Али, ту је и један страшни проблем који нам стручњак откри: „Невероватно је да постоји медиј попут ИН4С који дезинформацијама прави хаос у држави“?!

Е, и мени је, да ти право кажем, просто невероватно кад помислим колико ли вас само има и како вас све пронађоше?! Јесте ли им се ви сами „на конкурс“ пријављивали, или су вас они својим – прецизним радарима за такве структуре личности – снимили и ангажовали?!

српски нотр дам
Милијана Балетић

Није ту мала „армија“ којом има да се угаси свако светло докле год њихова дугачка рука, преко својих слугерања, прекидач до’вати!!!

Треба, сад или никад, сви у главу да утувимо – колики су западњаци анђели, а Руси ђаволи, и којом дубином се ти планетарни праведници – жртвују за наше добро – те су због тога одлучили да за сва времена заврше са свиме што је руско?!

Чик, мајчин сине, данас на праведном Западу слушај Чајковског, читај Достојевског…?! Све је то цивилизовани и демократски Запад забранио?!

Нема ништа што из Русије долази – осим гаса (!) – што није забрањено и протерано, са честитих простора западњачких праведника?!

Е, у оваквој ситуацији – професионална и часна редакцијо ИН4С – бити стављен на исти списак, раме уз раме са Петром Иљичем Чајковским и Фјодором Достојевским – тешко да од тога, за историју, више части може бити!

Постави одговор

Унесите свој коментар
Упишите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.