У Србији постоје четири америчке лабораторије! После избора Вучић уводи санкције Русији! (ВИДЕО)

Новинар и публициста, дугогодишњи дописник Танјуга из Лондона, Синиша Љепојевић гостовао је на Јутјуб каналу „Лучић инсерти“ и говорио о рату у Украјини, западној пропаганди о њему и објаснио колико ће тај рат трајати и које ће бити његове последице.

синиша љепојевић
Фото: Youtube Printscreen

Гост, који је завршио два факултета, Политичке науке и Филозофски, прогнозирао је да ће по окончању рата у Украјини доћи до нове блоковске поделе и новог хладног рата. Он је уверен да ће санкције уведене Русији још дуго остати на снази, али да је Русија тога свесна и да се дуго припремала за то.

У вези са америчким лабораторијама за биолошка истраживања рекао је да их у Србији има четири, од којих је само једна у Београду, да се о њима и раније знало, а да су оне тесно повезане са тзв. Кризним штабом чији су чланови „агенти утицаја“ америчке дубоке државе.

Где се налазе преостале три лабораторије и ко су личности које су се у вези с њима експонирале као „тамне мрље“ наше државе о којима би требало спровести истрагу и судски их процесуирати, Љепојевић је отворено говорио у емисији.

Према индицијама које сада постоје, Љепојевић закључује да је Александар Вучић спреман да одмах после победе на априлским изборима, са пуним легитимитетом уведе Русији економске санкције, што ће бити права катастрофа за Србију и српски народ.

Који је узрок западне мржње према Русији, како се одвијала трговина људским органима у Украјини и Молдавији и још много тога сазнајте из ове изузетно занимљиве емисије, препуне информација о којима шира јавност нема много сазнања: