Славни глумац умро у мукама: Жена га варала, тукла и занемаривала болесног (ВИДЕО)

Патрик Свејзи био је један од најталентованијих глумаца и најпожељнијих мушкараца.

Патрик Свејзи

Свејзи је током каријере био веома популаран и оставио је велики траг на светској филмској сцени, а посебно су биле омиљене његове улоге у филмовима „Прљави плес“ и „Дух“.

Ипак, последњи дани његовог живота били су веома тешки.

Славни глумац Патрик Свејзи преминуо је 2009. године услед рака панкреаса. Имао је 57 година, а пре смрти говорио је о својој борби.

„Никад нисам био особа која се склања пред изазовима. Сигурно је то да пролазим кроз пакао, а још је сигурније да је ово само почетак“, рекао је Патрик Свејзи у једном интервјуу.

Рекао је тада и да се плаши болести и да поставља себи питање зашто се њему то дешава. Како је испричао, прве симптоме осетио је 2007. године током прославе Нове године. Био је са супругом, списатељицом Лисом Ниеми, са којом је био у браку од 1975. године и са којом није имао деце.

„Пио сам шампањац, а као да сам пио киселину, имао сам осећај као да ми је у телу жива рана и да на њу сипам киселину“, рекао је, а дијагнозу је дуго крио од свих док он и супруга не виде како ће се са тиме борити.

Ипак, медији су све сазнали.

Тек након Патрикове смрти, у јавност су испливали стравични детаљи и то како је живео пред крај борбе са опаком болешћу. Патрикови пријатељи тада су медијима рекли да га је супруга држала попут затвореника на ранчу и да је бранила било коме да дође у посету.

патрик свејзи
Фото: FAME PICTURES / Backgrid USA / Profimedia

„Занемаривала га је чим би им Патриков млађи брат Дон окренуо леђа. Сатима не би била код куће, а када би Дон дошао, затекао би Патрика у фекалијама и урину. Ако би се Патрик и Лиса посвађали, шамарала га је и гребала“, изнели су његови пријатељи уз тврдње да је она наводно варала Патрика, али да веза и пре Патрикове смрти није функционисала јер је наводно Лиса покушавала да му наметне потпуну контролу.

Патрикову породицу повредило је и наљутило и то што је Лиса распродала његове сувенире са филмских сетова, укључујући и кожну јакну из „Прљавог плеса“. Патрикова рођака Данијела Свејзи тада је покренула петицију како би задржала нешто од тих породичних драгоцености.

Мила Мариновић, НоваС

Постави одговор

Унесите свој коментар
Упишите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.