Професионална двојница Елизабете Друге остала без посла (ФОТО)

0

Професионална двојница Елизабете Друге изјавила је да је из поштовања према најдуговечнијој британској краљици, која је умрла у четвртак, одлучила да напусти тај посао после 34 године, али ће и даље чувати своју „краљичину“ одећу у знак сећања на жену коју је „осећала као члана породице“.

двојница елизабете друге
Фото: Ерик Феферберг, АФП

Мери Рејнолдс (89), која живи у Епингу у Есексу, први пут је постала краљичина двојница 1988, а први пут су јој рекли да изгледа као Елизабета још кад је имала 17.

двојница елизабете друге
Фото: ПА

Појављивала се на телевизији и филму, а међу њеним истакнутим појављивањима су главна улога у комедији Bullseye из 1990. са покојним Роџером Муром, као и појављивање у серији Doctor Who поводом 25. годишњице приказивања, која је обележена 1988.

Рејнолдс је новинарима рекла да је одлука да се пензионише чини „веома тужном“.

двојница елизабете друге
Позирала и са коргијима: Фото: ПА

„Управо сам се преселила у нову кућу. Имам две пуне кутије шешира и управо сам смислила где ћу их сместити, а онда сам схватила да ми више неће требати“, рекла је она.

Фото: ПА

Казала је да ће вероватно задржати све „краљичине“ одевне комбинације јер су „толико дуго део њеног живота“.

Новинарима је открила и да већ дуго код куће има два одвојена ормара: један за властиту одећу, а други за „краљичину“ из којег је радо „позајмљивала“ понеки одевни предмет када је прилика била посебно свечана.

Фото: ПА

Присећајући се тренутака из каријере, Мери Рејнолдс је казала да су људи различито реаговали кад би је видели, мислећи накратко да је заиста енглеска краљица.

Најчешће су од ње тражили заједничку фотографију.

Премда никад није упознала Елизабету Другу, Рејнолдс каже да је увек пратила све важније догађаје у краљичином животу.

двојница елизабете друге

Хина / ДПА

Постави одговор

Унесите свој коментар
Упишите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.