Ухапшен радник пумпе у Лакташима који је снимао Младена, због кога је момак одузео себи живот

Младен је озбиљно схватио пријаву за посао, али радник на пумпи очигледно није, и све време је снимао како га исмева.

младен дулић
Младен Дулић / Фото: Фејсбук принтскрин

Полиција је ухапсила Вељка Тришића, радника бензинске пумпе са видео-снимка на којем је приказан како снима Младена Дулића (22) из Лакташа, који се убио.

Он је осумњичен за неовлашћено снимање.

Подсетимо, читав регион потресла је вест о смрти Младена Дулића из Лакташа, који је наводно дигао руку на себе јер није могао да издржи притисак јавности пошто је тајно сниман док је исмеван током разговора за посао.

Младен се, према речима његових пријатеља, убио пошто је на друштвеним мрежама постављен снимак под називом Молба за рад на бензинској пумпи у којој радник бензинске пумпе исмева младића док овај попуњава пријаву за посао.

Младен је озбиљно схватио пријаву за посао, али радник на пумпи очигледно није, и све време је снимао како га исмева.

Фото: Фејсбук

Радник му је постављао следећа питања:

– Мораш писати који си пол, јеси ли мушки или женски?

– Мораш написати где си радио? Мораш још написати јеси ли спавао ноћу на послу. Напиши да си пола спавао пола ниси. Пиши радио сам ноћну пола спавао, пола нисам.

– Напиши јеси ли се покривао, да донесу ћебе. Имамо ми по ћебе, ко ради има ћебе. Јеси се покривао по зими? Напиши не треба ћебе.

– То је упитник наш. Напиши да ли једеш ћевапе са дуплом лепињом или са једном лепињом. Ако ћевапе не једеш онда овде не можеш радити. Овде се само једу ћевапи. Ја 20 година једем ћевапе. Ако не једеш ћевапе онда остајеш без хране – рекао је радник пумпе.

младен дулић
Фото: Фејсбук

 

По подношењу пријаве за посао Младен му је платио 30 КМ за гориво и отишао са пумпе.

Снимак је потом освануо на мрежама, а недуго после тога стигла је вест да је Младен дигао руку на себе.

На друштвеним мрежама се многи опраштају од Младена и кивни су због свега што се догодило.

– Не знам особу која је направила овај снимак, али знам породицу дечака који је “испуњавао формулар” за посао и молим се Богу да им да снаге… Младен је данас заувек отишао, а само је тражио посао… Задње што је рекао је: “Не могу ја ово издржати”. Мирно спавај добри дечаче, нека те анђели чувају – пише у једној од објава на Фејсбуку.

Телеграф