Холивудске приче: Како је Деми Мур добила дете са сестром српске глумице

Славна холивудска глумица Деми Мур била је у вези са српском костимографкињом Машом Манџуком, сестром српске глумице Маје Манџуке. Како Нова.рс сазнаје, њих две имају и дете које су добиле вантелесном оплодњом.

деми мур
Фото: Mirror

Маша је, иначе, рођена у Србији, али живи у Њујорку где је и завршила студије и започела успешну каријеру као костимограф. Радила је како у популарном шоу „Топ модел“, тако и на многим филмским сетовима, међу које спада Оскаром награђени „Ла Ла Ланд“.

Такође је сувласница модног бренда „Anda&Masha“ а имала је прилику да сарађује с многим славним звездама попут Ријане, Алише Киз, Дру Баримор, Ен Хатавеј и многим другим.

Рођена је у 1975. године, што значи да је од Деми Мур млађа 13 година. Иако су домаћи медији раније писали да има ћерку Руми са српским уметником Богомиром Дорингером, истина је да је Дорингер заправо донирао материјал – а да ћерку заједно одгајају холивудска звезда и наша стилисткиња.

деми мур
На промоцији Демине књиге: Фото: Инстаграм

„То је њихова ћерка, Дорингер је био донор материјала. Ћерку су добиле вантелесном оплодњом“, рекао је извор за Нова.рс који је присуствовао и првом рођендану детета пре неколико година, а који је близак са српском стилисткињом и Дорингером.

Деми и Маша су се упознале после заједничке сарадње, када је Маша радила костиме и облачила Деми Мур једном приликом. Први пут су виђене заједно 2014. кад су обе посетиле уметничку изложбу фотографа Брајан Бовена Смита у Лос Анђелесу.

деми мур
Маша, Деми и Руми у шопингу / Фото: Backgrid

Четири године касније снимљене су у Лос Анђелесу, како се забављају с Руми, после чега су се распламсали трачеви о њиховој вези, а тада се први пут писало и како заједно одгајају девојчицу.

Интернет је експлодирао кад је током 2019. године Маша објавила Демине фотографије уз поруку: „Срећан ти рођендан, прекрасни анђеле! Захвална сам на тих девет година колико си у мом животу“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bogomir Doringer (@bogomirdoringer)

Глумица Деми Мур иза себе има три брака, с Фредијем Муром, потом с Брусом Вилисом, с којим је добила и три ћерке и на крају млађаним Ештоном Кучером.

Прошле године се писало да је Деми Мур раскинула са нашом стилисткињом, те да је кратко била у вези са Данијелом Хумом, али да је недавно раскинула и са њим.

Перо Јововић, Нова.рс