РОДИЛА СИНА У 19. НЕДЕЉИ: Узела сам га у руке и ГЛЕДАЛА КАКО МУ СРЦЕ КУЦА (ФОТО)

Прошло је нешто више од три године откако се за Алексис Фрец из Америке и њену породицу највећа радост претворила у дубоку тугу.

родила сина у 19. недељи

Била је у 19 недељи трудноће када је осетила да нешто није у реду. Почела је да крвари и осетила бол у стомаку. Отишла је у болницу и у кревету чекала ултразвук, али осетила је трудове. Знала је какав је то осећај јер већ има две ћерке.

Ултразвук је показао како детету срце куца. Паузе између контракција биле су све краће – знала је да ће ускоро породити. Докторка јој је рекла да беба излази и да почињу с породом. Бебино мало тело брзо је изашло ван, био је то дечак којег су одмах ставили мајци на груди.

„Узела сам га у наручје и плакала. Могла сам да видим као његово мало срце куца у маленим грудима. Био је тако савршен, потпуно формиран. Супруг и ја смо га наизменично држали и плакали“, испричала је касније несрећна жена.

Иначе, она и њен муж баве су професионални фотограф, супруг је узео фотоапарат и сликао.

Дечак је живео свега неколико минута.

– У почетку нисам желела да гледам те фотографије јер ми је било превише болно, али касније ми је било драго што имамо успомену на њега. Назвали смо га Волтер Џошуа, по његовом оцу и прадеду. Ни дан данас ми није јасно зашто га је Бог морао узети, али знам да је у својем кратком животу дирнуо многе људе који су чули за нашу причу и видели његове фотографије“, додала је Алексис.

У међувремену је поново остала трудна и родила је девојчицу. Њена најстарија ћерка често спомиње брата – свима говори како има две сестре и брата на небу.

Не прође дан да Алексис не помисли на сина – како би изгледао, шта би га занимало, које све преслатке речи би излазиле из његових уста…