МОНСТРУОЗНИ НАПАД НА НОВОМ БЕОГРАДУ Ухапшени боксер девојци избио све зубе, унаказио лице и главу – Лекари се боре за њен живот (ФОТО)

Боксер Пава Поповић (36) који је данас ухапшен јер се мучки иживљавао над Љ.Т. (30) несрећној девојци избио је зубе, унаказио лице и главу. Њене позиве у помоћ чула је комшиница која ју је у стану затекла скроз крваву, а како комшије кажу, лекари јој се боре за живот. Жртва је са напасником била више од пет година у вези.

пава поповић
Љиљана Тривковић, Паво Поповић/Фото: Фејсбук

Љ.Т. живи у стану у „Трудбениковом“ самачком хотелу на Новом Београду.

– Девојка живи са мајком, очухом и братом. Поповић је код Љ.Т. дошао у тренутку када је била сама у стану. Викао је, лупао на врата, а кад није хтела да му отвори, развалио их је и ушао унутра – кажу комшије из Улице Јурија Гагарина 139, које још не могу да се поврате од шока због инцидента који се у њиховој вишеспратници догодио данас око 10.30 часова.

После тога, уследио је хаос.

пава поповић
Паво Поповић/Фото: Фејсбук

Према првим, незваничним информацијама, Поповић је наставио да виче на Љ. а онда и да је удара рукама. Девојка се бранила, колико је то било у њеној моћи, али напасник ју је, ипак, савладао и везао. Онда је наставио да је удара рукама и шутира ногама по телу и глави.

– Бесомучно је ударао Љ. свуда где је стигао, али највише по глави. Избио јој је све зубе, унаказио лице и главу. Она је вриштала, запомагала, дозивала помоћ. Међутим, мало је станара у току преподнева у згради, углавном су на послу или у школи. Кад је једна од комшиница чула вриску и запомагање, а затим и отишла до стана у којем живи претучена девојка, већ је било касно.

Девојка је била сва у крви, са видљивим подливима по глави и лицу и у скоро бесвесном стању. Само је, кажу, успела да каже „помозите“, а онда се онесвестила – прича један од комшија и показује где је, испред зграде, пошто је унаказио девојку, Поповић запалио гардеробу и још неке ствари, које је претходно избацио кроз прозор девојчиног стана.

пава поповић
Фото: Илустрација

По позиву комшија, убрзо је стигла полиција и екипа Хитне помоћи, која је одвезла повређену девојку у болницу. Напасник је за то време побегао, али је неколико сати касније ухапшен и приведен у полицију. На терет му се ставља злостављање и мучење девојке, као и наношење тешких телесних повреда. После одређеног задржавања од 48 сати, биће приведен на саслушање у тужилаштво.

Комшије Љ.Т. о њој, као и о њеној породици, имају само речи хвале.

– Љ. знамо од рођења. Отац и мајка су се доселили у овај хотел и она се ту и родила. Увек је била добро дете, пристојна и културна девојка. Завршила је ДИФ, запослила се. Радила је у теретани. Где је и како упознала Поповића, са којим је више од пет година у вези, не знамо. Али, познато је свима у комшилуку да је он и раније умео вербално, па и физички, да насрне на њу, нарочито кад је чуо да жели да прекине њихову везу – испричала нам је једна од комшиница породице Т.

Ипак, како се сазнаје сазнаје, Љ. раније није пријављивала полицији свог дечка.

– Плашила се, не толико за себе, колико за породицу, мајку и брата. Знамо да јој је Поповић, својевремено, претио да ће, ако га остави, учинити мајци или брату нажао. Јадна девојка вероватно није хтела да ризикује, а сада је задеси ова мука. Љ. је у врло лошем стању, има тешке повреде главе и врата.

Рекли су нам и да су јој ставили „кацигу“. Живот јој је угрожен, сумња се на унутрашње крварење и лекари се боре да преживи. Ипак, надамо се најбољем и да ће нам се она брзо вратити – кажу нам комшије.

пава поповић
Фото: Илустрација

„Добро познат“ у крају

Становници новобеоградског блока у којем се догодио инцидент кажу да им је Поповић „добро познат“:

– Он је ту, из краја. Знамо да је дуго са Љ. али и да има дете из раније везе. Ваљда га је та девојка или жена и оставила зато што је и њу малтретирао. Познато нам је да уме да буде врло прек и да не преза да удари женско – кажу комшије.

Телеграф/Новости