ПОСЛАНИК НЕ ОДУСТАЈЕ ОД ВЕШАЊА И ТЕРАЗИЈА: Ако им то смета, нека кажу шта је казна за издају и пропаст Србије коју припремају! (ВИДЕО)

0

„Стојим иза сваке речи коју сам изговорио, а то што су ме режимски медији напали са свих страна у ствари је донело неку корист, јер се барем у јавности покренула тема Даблинског споразума и пријема миграната“, каже у најновијој „РасПравди“ народни посланик Срђан Ного, који је протеклих дана био у средишту пажње због своје изјаве да би Ану Брнабић и Александра Вучића требало обесити на Теразијама ако су у име Србије преузели обавезу да овде населе преко милион Ирачана.

срђан ного
Срђан Ного

Емисија је снимана свега неколико сати пошто је Ного, управо због његове изјаве о вешању, био приведен на информативни разговор у Службу за борбу против oрганизованог криминала.

„Слободно нека ме хапсе ако мисле да сам починио било какво кривично дело. Нећу се позивати на посланички имунитет. Али, као правник, знам да нисам рекао ништа што се коси са законом. Запитајте се само на шта ће Србија да личи ако овде населе милион гневних, ратоборних избеглица из Ирака, и то све војно способних. Ко ће бити у стању да управља таквом државом?! То би била чиста издаја, а ако им смета моја изјава, ево нека кажу, шта би била одговарајућа казна за издају.“

Ного је у емисији поставио и питање безбедносне процене Ане Брнабић, поготово у светлу њених контаката са хрватском обавештајном службом која вршља по Србији, процењујући да је Ана Брнабић и пристала на Даблински споразум управо да би се помогло Хрватској, која је на великом удару као прва држава ЕУ у којој мигранти са Блиског истока бивају регистровани. Такође, изнео је и застрашујући податак да се у Србији годишње изврши око хиљаду самоубистава:

„То је три пута више од светског просека. Поручио бих очајним људима: немојте дизати руку на себе, ми смо Срби, хајде да се боримо против овакве власти и уоппште против система који омогућава да нам овакви владају.“

срђан ного
Срђан Ного

Ного је причао и о томе како је у Народној скупштини обелодањивао чак и државне тајне које су наугодне по владајући режим, како би показао да надлежне службе уопште не реагују па да стога нико неће покренути никакав поступак. Говорило се и  о Косову и Метохији, поготово у светлу тога што је још један народни посланик, Славиша Ристић, због писма Владимиру Путину пре само неколико месеци прошао сличан медијски линч који је протекле недеље искусио Ного.

Погледајте цели интервју:

Постави одговор

Унесите свој коментар
Упишите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.