ИМА ЗАБРАНУ ПРИЛАСКА РОЂЕНОЈ МАЈЦИ „Убица с Твитера“ брутално претукао мајку, а док су га приводили због убиства он се СМЕЈАО

0

Неђељко Ђуровић, који је ухапшен због сумње да је на смрт избо Милоша Милеуснића у недељу ујутру, од раније је познат полицији. Њему је раније била изречена забрана приласка, и то зато што је претукао рођену мајку!

забрана приласка
Фото: Приватна архива

Вест да је због убиства у Димитрија Туцовића ухапшен Неђељко Ђуровић који је одмах признао злочин и то наводећи лично незадовољство као мотив, шокирала је Србију. Запрепашћени су били сви који познају преминулог Милеуснића, али и Ђуровића.

Међутим, када је реч о Ђуровићу, испоставило се да он ипак има криминалну прошлост. Он је, наиме, од раније познат полицији у Пожаревцу и то због насилничког понашања и насиља у породици. Неђељко је недавно претукао своју мајку!

– Забрана приласка рођеној мајци изречена му је након што ју је Ђуровић претукао. Та забрана била је на снази када је дошло до убиства у Димитрија Туцовића. Он је, наводно, и у свом граду познат по насилничком понашању – рекао је Блицов извор упознат са случајем.

забрана приласка
Неђељко Ђуровић / Фото: Инстаграм

Међутим, Ђуровић је у међувремену потпуно променио свој исказ. Сада тврди да кобног јутра није ни био у улици где се догодило свирепо убиство, а оно што посебно забрињава јесу информације које су објавили поједини медији.

Како наводи Курир, осим што је пуна два и по сата пред тужиоцем покушавао да себе представи као жртву, Ђуровић је био весео и насмејан.

забрана приласка
Убијени Милош Милеуснић / Фото: Facebook

– Ђуровић је висок и крупан и најпре је покушао да се одупре полицајцима, којима није хтео да дозволи да му вежу руке лисицама на леђима. Покушавао је да се отме, али чим су га савладали, постао је весео, расположен и насмејан – открива извор Курира.

Како наводи, док су га спроводили ка кабинету тужиоца, он је чак ходао као да игра.

– Деловао је као да у глави чује музику, па је тако и ходао, односно играо – додаје он.

Зграда у којој је убијени младић живео / Фото: РАС Србија

Блиц / Курир

 

Постави одговор

Унесите свој коментар
Упишите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.