ОБРТ У СЛУЧАЈУ БРУТАЛНОГ УБИСТВА СТУДЕНТА МИЛОША (24) НА ЗВЕЗДАРИ! Неђељко негирао све! Нисам ни био у тој улици!

Неђељко Ђуровић (28) из Пожаревца, који је осумњичен да је у недељу око 6 ујутру убио студента Милоша Милеуснића испред зграде у Улици Димитрија Туцовића у Београду, потпуно је окренуо причу и пред тужиоцем негирао злочин!

неђељко ђуровић
Фото: Instagram

Наиме, Неђељко је одмах после хапшења у полицији признао злочин, уз то рекао да је дан и ноћ провео на друштвеним мрежама, а онда схватио да је незадовољан својим животом изашао на улицу и убио прву особу на коју је наишао

Међутим, у тужилаштву је само дан касније негирао да има било какве везе са злочином, као и да у време убиства није био у Улици Димитрија Туцовића.

насмрт избо милоша м.
Убијени Милош М. / Фото: Приватна архива

Према сазнањима Курира, затражен је притвор за Ђуровића и чека се одлука суда.

Убица студента на звездари завршио факултет са десетком! Његови школски другови у шоку! Ево шта кажу о Неђељку

Неђељко Ђуровић, осумњичени за брутално убиство студента Милоша Милеуснића, према речима пријатеља и породице, био је узоран студент и весела особа.

Наиме, Ђуровић је завршио ФПН за десетком, био је узоран студент и све до последњих неколико дана, ништа није слутило на трагедију.

„Познајем га, додуше не као насиног и несрећног него као веселог момка. Нисам имала прилике 7 година да га видим и чујем за њега и сад када сам видела ово у новинама, остала сам без речи. Не знам шта се десило са њим, али нешто лоше сигурно јесте чим је био спреман на ово. У шоку сам“, један је од коментара на нашем сајту оставио познаник.

неђељко ђуровић
Фото: Printscreen

Јавио се и његов школски друг који дели слично мишљење.

„Мој школски друг иначе. Сви смо у шоку, најгоре је породици са таквим сином… Страшно“, написао је он.

неђељко ђуровић
Фото: Printscreen

Према речима његовог оца, Бојице Ђуровић, факултет је завршио у року и са десетком и радио је у једној фирми јавне набавке.

– Мој син Неђељко био је осетљив, никада није одобравао насиље, није волео оружје. Верујем да је дечко из Чачка био добар, али и Неђа је био добрица. Да су се у неким другим околностима срели, верујем да би били добри другари. С десетком је завршио ФПН, запослио се и радио јавне набавке у фирми „Рио“ у Костолцу. У петак ме је звао и његов директор и он ми је рекао да се чудно понаша и да хоће да да отказ.

Рекао је да се ломи, да му је досадно у Пожаревцу и да хоће да се пресели у Београд, у стан у коме је живео док је студирао. У последње време је ишао само викендом. Мислили смо да је можда нашао неку девојку – каже уплакани отац.

Неђељко је често био на компјутеру.

неђељко ђуровић

– Био је активан на тим друштвеним мрежама и често је бурно реаговао на неправду и увреде. Знао је да по целу ноћ не спава. Тако је било и ове ноћи, али шта је радио у тој улици, не знам. Знам да је и Неђа имао посекотину на руци и да је после тог језивог чина отишао код тетке у Миријево. Рекао им је да се посекао на лед. Они нису ни слутили шта се десило – каже отац. Он наводи да се исте вечери Неђељко вратио у стан и да га је полиција тада ухапсила.

Курир

Постави одговор

Унесите свој коментар
Упишите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.