Славко Никић: Како живе Срби у Тирани, тако треба да живе Албанци на Косову! У Албанији постоји 165 „жутих кућа“(ВИДЕО)

Гост најновије емисије „Људске приче и разговори“, аутора и водитеља Миодрага Мишка Станковића био је Славко Никић пуковник полиције у пензији и Пуковник централне Козачке војске Руске федерације. Славко Никић је бивши обавештајац српске полиције који се у периоду од 1990. до 1999. године борио против шиптарске наркомафије!

славко никић
Славко Никић

Славко Никић поручује, у име људи са Косова и Метохије, Александру Вучићу и полтронској влади да ако буду решили проблем Косова на начин који желе, да га предају Шиптарима – вешала ће стварно бити потребна и многи ће завршити на њима.

За Александра Вучића додаје да сад говори како неће слати своју децу да бране Косово и Метохију а да му није сметало да шаље туђу децу у рат 1998. и 1999. године.

Славко Никић каже да ће званична Русија подржати Србију у одлуци коју донесе око статуса Косова, а Александар Вучић и Ана Брнабић би да Косово и Метохију дају убицама попут Рамуша Харадинаја и Хашима Тачија који су продавали Српске органе.

Славко Никић поставља питање Александру Вучићу зашто опозицији прети хапшењем кад за њих има много веће питање, а то је, где су отети Срби са Косова и Метохије, где су њихове кости?

Такође се осврће на појаву да су многи издали и приклонили се Александру Вучићу и Ани Брнабић, те да је велико питање како ће објаснити ту издају свим ветеранима и људима са Косова и Метохије. Сам Славко Никић каже да он, који је пореклом са Косова, вероватно неће преживети ту издају али ће се борити на све могуће начине пишући књиге, текстове и слично.

Велика срамота за Србију је то што је политику Бориса Тадића, која је била против одбране Косова и Метохије, наставио Александар Вучић, каже Никић, а у својој књизи „Злочиначко удружење ДОС“ он објашњава тај феномен.

славко никић
Славко Никић и водитељ Миодраг Мики Ракић

Славко Никић каже да ће доћи до рата ако Албанци нападну Србе на Косову и Метохији јер ће многи ветерани и добровољци отићи да бране свој народ. Шта год да Александар Вучић одлучи он крши закон и онда наређење самог председника више и не важи. Устав је и изнад председника. Не бранити државу је кривично дело.

Славко Никић оптужује људе који су саветници Александра Вучића да су то исти људи који су хапсили Српске хероје и слали у Хаг и за то узимали паре.

За Мила Ђукановића каже да ради за Хашима Тачија и да за то прима апанажу у новцу, а да овде по Србији преко својих „Црногораца“ инфилтрираних у Српске службе обавља послове. Такође, пуковник Никић додаје да је Мило Ђукановић тежак Србомрзац, говорећи о измишљеном пучу када је Мило Ђукановић ухапсио часне Србе и тврди да иза хапшења полицијског Генерала у пензији Братислава Дикића вероватно стоји бивши директор полиције Милорад Вељовић, сада саветник за безбедност Александра Вучића.

Славко Никић је хапсио Албанске терористе за које каже да су силовали и спаљивали Српкиње, па се присећа случаја малолетне Јоване коју су терористи силовали и спалили и које је он успео да ухапси, да би затим доживео да их ослободе Наташа Кандић, Соња Бисерко и остале перјанице НВО сектора, којима је тад логистика био Чедомир Јовановић и, по речима Славка Никића, Злочиначко удружење ДОС.

Било је договорено да се размене заробљеници, и прво су пуштени Албанци уз обећање да ће бити пуштени заробљени и отети Срби, али то се никад није десило, Срби нису ослобођени а Славко Никић тврди да су НВО, Чедомир Јовановић и неки из ДОС-а узели новац од Албанских Терориста и препустили Србе Терористима који су им вадили органе.

Славко Никић додаје да није постојала само једна жута кућа него и многе друге распрострањене по Албанији. Тачније 165 објеката.

славко никић
Славко Никић

За Бебу Поповића Славко Никић каже да директно ради за обавештајну службу МИ6 и да је у договору са Милом Ђукановићем. Такође наводи да је претеча Бебе Поповића био бивши министар Полиције Душан Михајловић. Срби из Црне Горе или Црногорци православци не могу да се супротставе Милу Ђукановићу јер, како Славко Никић каже, Мило Ђукановић је главни представник албанске мафије у Црној Гори, а Албанска мафија је најјача у Европи а можда и шире. За Српску мафију каже да и не постоји него су то обични криминалци у спрези са влашћу и да тим криминалцима шефује шиптарска мафија.

Славко Никић апелује на јавност да Александар Вучић мора отићи са власти и да власт треба да узму млади родољуби, који би у службама поставили Србе патриоте а не другосрбијанце и несрбе, такође наводи да уз помоћ Руске федерације и резолуције 1244 можемо да сачувамо наше Косово и Метохију.

Шта је још све рекао Славко Никић погледајте у видеу продукције ХелмКаст: