„НЕСТАЛА“ НАТАША ЈЕ ИЗА РЕШЕТАКА Сви мислили да је Новосађанка нестала на излету у Бечу, а ИСТИНА ЈЕ ПОТПУНО ДРУГАЧИЈА

0

Новосађанка Наташа Веселиновић Радовановић, за којом су породица и пријатељи трагали, након што је у суботу нестала током излета у Бечу, налази се у тамошњем затвору.

новосађанка наташа веселиновић
Фото: Нестали Србија / Приватна архива

За Наташу се мислило да је нестала у Бечу, а уствари је ухапшена у главном граду Аустрије. Како је Блицу потврђено у нашој амбасади, Новосађанка је на издржавању затворске казне, али не жели да сарађује са нашим органима. Такође, она се позвала на аустријски закон о заштити личних података и има право да тражи да се јавно не објављује, нити јавља српским органима због чега је иза решетака.

Портпарол бечке полиције Патрик Мајерхофер изјавио је за Блиц да аустријске власти знају где се Наташа налази и да се она осећа добро.

– Наташина породица зна шта се тачно догодило са њом – рекао је кратко Мајерхофер у одговору за Блиц.

Како Блиц сазнаје, Наташа је инсистирала да не жели да се зна зашто је ухапшена, па те податке нема ни наша амбасада у тој земљи.

Како сазнајемо, њена породица је мејлом обавештена од стране бечке полиције на који начин могу директно да комуницирају са затворским органима и адвокатом који ће јој бити додељен по службеној дужности.

Оно што нисмо упели да потврдимо, а преносе медији, односи се на разлог хапшења. Портал ТПКњуз, пише да је Наташа ухапшена, због тога што је у једном бечком бутику покушала да украде скупоцену гардеробу. Према њиховим тврдњама, после детаљне контроле полиције откривено је да је Наташа и раније била осуђивана због крађе. Новосађанка се тренутно налази у затвору Јозефштат.

Блиц

Постави одговор

Унесите свој коментар
Упишите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.