Директорка агенције за брачно посредовање: Мушкарци су стидљивији, жене захтевније! (ВИДЕО)

Александра Бонић Пагхера испред агенције „Куоре“ за брачно посредовање – Жене много траже, мушкарци превише Повучени.

александра бонић пагхера
Александра Бонић Пагхера

Један од проблема кад су у питању агенције за брачно посредовање што постоји много дивљих агенција и лажних огласа за брачно посредовање где се често наводе Рускиње и Албанке као савршене жене а заврши се тако што се клијент ојади финансијски и емотивно, жене побегну назад одакле су дошле – значи сваку агенцију треба проверити да ли је регистрована.

Да би дошло до успешног спајања људи потребно је бити искрен при попуњавању упитника. Истина о себи изнад свега, али оно што је кључно – веома битно је да се пронађу људи сличних интересовања, углавном тад долази до успешности, склапања везе или брака.

Са женске стране постоји велики проблем где жене у буквалном смислу избегавају реалност и траже принца на белом коњу, неко ко је леп, богат и да је ту да им обезбеди све. Код мушкараца је проблем што би многи искључиво атрактивне и лепе жене, наводи Александра Бонић Пагхера, али додаје да су се мушкарци ипак изменили и траже љубав, док жене нажалост не мењају свој став око принца на белом коњу.

александра бонић пагхера
Аутор и водитељ Миодраг Мишко Станковић

Један од већих проблема је појава све већег и агресивнијег феминизма у друштву да се мушкарци на жалост повлаче, све мање су сигурни у себе али то не треба да их обесхрабри јер постоје и жене које су противнице агресивног феминизма. Тај агресивни феминизам на првом месту уништава саму жену јер и после 40. године умишљају да су лепе и да заслужују много од мушкарца, али време на крају дође по своје и такве жене или остану саме и без порода или их хвата синдром дај шта даш, наводи Александра.

Велики проблем код Мушкараца су такозвани мамини и татини синови. Имали су пола и више од пола живота све од својих родитеља и онда такви размажени и неспособни за живот крећу да траже жену која ће им бити нови родитељ, што је лоше јер природно је да жене тражи способног мушкарца.

александра бонић пагхера
Александра Бонић Пагхера

Још један од проблема у мушко-женским односима је немање стрпљења. Тражити од жене да вам одмах буде жена или жена од мушкарца да јој одмах буде муж може бити погубно јер се још нису ни упознали како треба. При самом упознавању или вези да би се то претворило у нешто озбиљно потребно је добро упознати партнера с којим желите провести остатак живота, наводи Александра као веома битну ствар.

Које су још све мане у мушко-женским односима и како то мењати погледајте шта је рекла Александра Бонић Пагхера у емисији ХелмКаст продукције:

 

Постави одговор

Унесите свој коментар
Упишите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.