„ОБЈАВИЋУ ЈОШ ДОКАЗА О ЗЛОЧИНИМА НАТО-а“: Огласио се Србин који је хаковао Пентагон!

Дипломиран политиколог Невен Ђенадија, који је објавио је ексклузивне слике које је хаковао са сајта Пентагона, најављује да ће у наредном периоду објавити још таквих фотографија.

невен ђенадија
Фото: Танјуг / АП

Политиколог Невен Ђенедија који је узбуркао јавност објавивши слике бомбардовања СРЈ и Републике Српске деведесетих година прошлог века најављује да није све објавио већ да има још материјала који ће објавити у наредном периоду.

Као повод да хакује сајт Пентагона навео је своје истраживање које води о улози НАТО у распаду Југославије, тачније у бомбардовању положаја Срба у Републици Српској, бомбардовања СРЈ па све до доласка трупа Алијансе на КиМ.

– Повод за ово је моје опредељење ка истини, са жељом да на неки начин допринесем очувању образа херојске историје сопственог народа у овим тешким временима. Годинама већ сакупљам разне фотографије и видео материјале који обухватају ову тематику, а оно што сам урадио пре неколико дана је природан след тога. Пошто је на старом сајту Министарства одбране САД опомена пред гашење, ја сам ушао да мало прегледам шта има и наишао на неколико првих фотографија, које су на моје изненађење биле веома високе револуције, од којих неке нисам виђао раније. Наставио сам да претражујем даље и схватио сам логику како су их шифровали и поставили на сајт. После тога је било лако, требало је времена, али успео сам – прича Ђенадија.

Он наставља да је ово само делић од онога што је открио и да ће временом изнети у јавност све што је пронашао.

– Ове фотографије показаће само мали део онога што је НАТО урадио на простору СРЈ. Претпоставио сам шта ће бити, па ћу у наредним данима објавити још нових информацијама – наставља он.

невен ђенадија
Фото: Facebook printscreen

Иако зна каква је судбина великих светских узбуњивача Ђенадија каже да би га, после свих мука које је српски народ преживео, било срамота да страхује само за свој живот.

– Онолико српских хероја дало је свој живот на Кошарама и широм Србије, а да не говорим о пилотима херојима, који су знали кад улазе у авион 1999. године, на кога иду. Ако ти људи нису страховали за свој живот, било би срамота да ја страхујем за свој, 20. година касније и да не објавим ове фотографије. Ово је најмање што могу да учиним за све те хероје – закључио је он.

Телеграф

Постави одговор

Унесите свој коментар
Упишите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.