Очух Зоран осумњичен да је убио дете јер му је сметао плач кад се пијан вратио из провода: Расветљена смрт девојчице која је „пала са терасе“

Зоран А, ексклузивно сазнаје Телеграф, сумњичи се да је починио кривично дело тешко убиство.

зоран а.
Фото: Фејсбук

Зоран А. из Прахова код Неготина осумњичен је да је у понедељак, нешто после поноћи, убио малолетну пасторку, девојчицу стару 2,5 године, на тај начин што ју је ударао свуда по телу и вероватно бацао о под. Он се налази у притвору до 48 сати, а вечерас у 18 сати биће саслушан пред Вишим тужилаштвом у Неготину.

Против њега је најпре поднесена кривична пријава због насиља у породици, али је ту кривичну пријаву више тужилаштво преиначило. Зоран А. се сумњичи да је починио кривично дело тешко убиство. Он за сада није дао свој исказ тужилаштву, али форезнички докази упућују на то, као и информације до којих смо дошли – кажу надлежни.

зоран а.
Фото: Фејсбук

Како незванично сазнајемо, у недељу увече Зоран је изашао у провод са друштвом. Кући, где је живео са невенчаном супругом Весном Ф. и њеном двоипогодишњом девојчицом Л.Ф, се вратио око три сати изјутра.

– Када је ушао, девојчица се пробудила и почела да плаче. Осумњичени Зоран је, под видним дејством алкохола, почео да виче како не може да поднесе плач детета. Готово помахнитао од беса јер му је сметао плач, он је дохватио девојчицу и претукао је. Када је мајка видела да дете не даје знаке живота, она је таксијем, заједно са Зораном, одвела ћеркицу у неготинску хитну службу – додаје извор за Телеграф.

Мајка и очух су тада казали да је девојчица пала са терасе око четири изјутра. Лекари су само могли да констатују смрт. Међутим, полиција је привела мајку и очуха, наложена је обдукција тела детета, дошли су форезничари из Ниша и тако се дошло до ових сазнања.

зоран а.
У овој кући се догодило убисво девојчице / Фото: Телеграф

Да подсетимо, Весна Ф. је пре око месец дана дошла са ћеркицом из Бора у Прахово и почела невенчано да живи са Зораном у његовој кући. Он је, према причи мештана, био проблематичан и по изгредима већ познат полицији.

– Нисмо изненађени што се ово десило, та је породица некако проклета. Његовог деду је пре много година хицем из пушке убио комшија јер су се посвађали око међе. Ето, сад Зоран испаде убица. Много је њега био лош глас у селу…

После саслушања у Вишем тужилаштву, Зорану ће највероватније бити одређен притвор до 30 дана.

З.А, Телеграф

Постави одговор

Унесите свој коментар
Упишите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.