Знам где је Атлантида! – Вељко Милковић (ВИДЕО)

0

Новосадски академик и изумитељ Вељко Милковић открива како се попут Астека, Инка или Маја, угасила праисторијска цивилизација, која је познавала и ласерску технологију.

вељко милковић
Артефакти из колекције Вељка Милковића

Фаталном променом тока Дунава нестала је на потезу садашње Војводине, односно Подунавља. Такође у видеу открива и тајну Петроварадинског лавиринта…

Вељко Милковић већ 20 година тврди да се у Подунављу налазила Атлантида, а поседује и велику збирку артефаката који ће вас оставити без даха.

У прилог томе иде и потврда тима научника са Геолошког института у Букурешту који су изнели тезу да се Атлантида у давној прошлости налазила на подручју Делиблатске пешчаре.

“Острво Атлантис (Атлантида) одговара једном од ретких острва овог некадашњег језера, које се данас налази на Делиблатском подручју (у Војводини, Србија). Платонови подаци, међутим, одражавају некадашње палеогеографске слике (ендореско Панонско језеро, исто са митским океаном), као и касније што значи да се панонска равница формирала нестанком реликтног језера.

вељко милковић
У разговору с аутором и водитељем емисије Миодрагом Милановићем

Старије палеогеографске представке (слике) Атлантиде могу се реконструисати на истом подручју, са подацима Диодоруса Сицулуса, пратећи традиције Атлантиде и Амазона. Али се ово истраживање његово односи на концепт „Атлантског континента” – цитат из румунског научног рада.

Погледајте снимак емисије „Аутохтонисти“ о ишчезлој дунавској цивилизацији:

Постави одговор

Унесите свој коментар
Упишите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.