Обрадовић: Грађани се фолирају – Поново ћемо имати 5. октобар! (ВИДЕО)

Лидер „Двери“ Бошко Обрадовић изјавио је да власт може да помери изборе доношењем lex specialis-а, истог оног, који је, како је рекао, донет за Београд на води и Бриселски споразум.

бошко обрадовић
Лидер Двери Бошко Обрадовић

„Власт може да бира-хоће ли да помери изборе и обезбеди демократске услове или ћемо морати да их рушимо на улици. На њима је да одлуче“, рекао је Обрадовић, гостујући у емисији „Скенирање“ у продукцији Хелмкаста.

Он је казао да ће и „Европа имати прилику да покаже да ли је на страни демократије или Вучића“.

„Ако изаберу Вучића због његових обећања њима шта ће све да заврши од Kосова до не знам чега већ све, показаће грађанима Србије и онима који су еврофанатици своје право лице. Ми у таквој Европи нећемо имати шта да тражимо“, оценио је Обрадовић.

Бошко обрадовић и водитељ емисије Оливера Миливојчевић

На констатацију да протести трају већ годину дана и да су, чини се, изневерена очекивања незадовољних грађана лидер Двери је рекао: „Сетите се колико је требало да сменимо Милошевића, а Вучић је већи диктатор од њега. Много тога је урађено и протести успевају да се одрже већ годину дана. А очигледно је и да се грађани фолирају. Још пристају да трпе. Урадио сам све што сам могао. И да се као морални чин спалим на сред Kнез Михаилове, тиме оне који нису вољни не могу да натерам да изађу на улицу. „

На питање шта ће бити дан после избора, Обрадовић је казао да се нада да „ако буду одржани недемократски избори да ће на улици бити довољно незадовољних грађана да поново имамо 5.октобар“.

Аутор и водитељ емисије је Оливера Миливојчевић.

Постави одговор

Унесите свој коментар
Упишите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.