УКРАДЕНА осмомесечна БЕБА у Панчеву: Отац се пробудио и видео да нема детета, полиција ПРОНАШЛА КОЛИЦА у близини куће

0

Драма је почела око седам сати, када су Жељко З. (28) и Јасмина Н. (35) пријавили полицији нестанак њихове осмомесечне бебе.

нестанак бебе
Фото: Илустрација

Драма је почела око седам сати, када су Жељко З. (28) и Јасмина Н. (35) пријавили полицији нестанак њихове осмомесечне бебе. Жена је рекла да је бебу нахранила око 4 часова ујутру, а да су после тога супруг и њих две наставиле да спавају.

Жељко се пробудио у 7 сати и тада је приметио да бебе нема ни у кревецу ни у кући. Човек је одмах позвао полицију. У кући је обављен полицијски увиђај, а родитељи су прошли на полиграфском тестирању, где је утврђено да говоре истину и стварно не знају где им је дете и под којим околностима је нестало.

У потрагу су укључене све расположиве снаге. Неколико сати касније у сарадњи са грађанима, конкретно са возачем аутобуса, на једној приградској линији, у близини куће где станују, пронађена је беба, жива и здрава у дечјим колицима. Поред колица, у којима је била беба, налазила се 12-годишња девојчица М.О. која се бави просјачењем.

нестанак бебе
Панчево

Она је у неформалном разговору признала да се у 5 и 30 сати ушуњала у кућу и украла бебу. Наводно, она је то урадила јер јој се сестра налази у хранитељској породици, а жели да има бебу. О свему су обавештени Центар за социјални рад и надлежно ВЈТ у Панчеву.

Пинк.рс

Постави одговор

Унесите свој коментар
Упишите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.