ИВАН ИВАНОВИЋ: Вучић је изгубио контролу, ево шта следи (ВИДЕО)

0

Породица Сорош има пресудни утицај на председника Србије Александра Вучића, тврди Иван Ивановић председник СНП Наши.

иван ивановић

Он сматра Да је Вучић потпуно изгубио контролу над собом и да се то најбоље могло видети на почетку избијања пандемије када је расписивао изборе, скупљао потписе и позивао грађане да пију ракију, а онда само неколико дана касније почео да прича о масовном умирању.

– Ако председник једне државе почне да се понаша тотално ненормално, да нам прво каже једно а онда после неколико дана тотално друго, то је за мене неприхватљиво – рекао је Иван Ивановић.

Ивановић објашњава да му епидемија корона вируса делује као акција за стварање једне светске владе и да садашња криза подсећа на делове Светог писма који говоре о последњим временима. Он сматра да је ово почетак тог периода, указујући и на кампању која се води против вере, литургије и светог причешћа.

– Ово је једна пробна вежба за ствари који ће се одвијати наредних деценија. Већ се појавила једна иницијатива за стварање светске владе која би се бавила пандемијом – каже Ивановић.

Ивановић каже да је скандалозно да Вучић отворено прича о црном тржишту, црним фондовима и новцу из џакова, али подсећа на све афере које прате Вучића и његовог брата.

О томе шта се дешава по Србији за време полицијског часа, предизборним активностима СНС у сред пандемије и ономе што следи сазнајте у емисији:

Постави одговор

Унесите свој коментар
Упишите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.