Црногорци вратили Србина са границе: Ђорђе имао негативан брзи тест, али није отишао на море

0

Ђорђе Вучковић ноћас је кренуо из Београда, изашао из Србије а на улазу у Црну Гору дочекало га је непријатно изненађење.

ђорђе вучковић
Гранични прелаз са Црном Гором / Фото: РИНА

– Вратили су ме рекавши да тај тест не важи. Не знам шта је спорно јер је тај брзи тест уписан као један од крутеријума за прелаз – каже Ђорђе Вучковић.

Први путници прошли су гранични прелаз Гостун и ушли у Црну Гору. Међутим, неки ипак нису били те среће и поред негативног теста на корону враћени су са Добракова. Ђорђе Вучковић ноћас је кренуо из Београда, изашао из Србије а на улазу у Црну Гору дочекало га је непријатно изненађење.

– Вратили су ме рекавши да тај тест не важи. Не знам шта је спорно јер је тај брзи тест уписан као један од крутеријума за прелазак. Целу ноћ сам путовао из Београда, да би ме сада уместо мора дочекао овај хладан туш – каже за РИНУ Ђорђе.

Надлежни апелују да су првих неколико дана врло могуће одрећене нејасноће приликом преласка граничних прелаза са Црном Гором.

Пријепоље, гранични прелаз Гостун / Фото: РИНА

– Сада ћу ићи у Неум, бар тамо нема никаквих перипетија за улазак – рекао је Ђорђе.

Као услов за улазак у Црну Гору према првим информацијама пристиглим из Црне Горе српским држављанима неопходан је негативан ПЦР или ЕЛИСА тест на корона вирус, не старији од 72 сата, као и да грађани нису били у земљама према којима су границе са Црном Гором и даље затворене.

Рина

Постави одговор

Унесите свој коментар
Упишите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.