„Мислили смо да је само необична маска“ Ушао је у аутобус са ОВОМ МАСКОМ ОКО ВРАТА, а ускоро је УСЛЕДИО ВРИСАК

Шокантан призор забележен је у јавном превозу када је мушкарац ушетао са „необичном маском“.

маска
Ношење овакве маске није препоручено / Фото: Alison Jones, Facebook

У јавном превозу у Енглеској обавезно је ношење маски. Понављамо, маски. То за мушкарца из аутобуса у Манчестеру кога видите на сликама значи – змија око врата.

Путници су се страховито уплашили угледавши гмизавца у аутобусу који је најпре био обмотан око врата и на лицу необичног путника, а онда је почео да се помера.

„Умотао је змију око лица као да носи маску док је улазио у аутобус. Прво сам мислила да има необичну маску на лицу, а онда је животиња почела да гмиже по ручкама. Дефинитивно незаборавно искуство”, испричала је путница (46) за Манчестер ивнинг.

А превозник „Stagehoach“ саопштио је да је безбедност путника увек на првом месту. Пријава о необичном случају у Манчестеру шокирала је компанију која је апеловала на све да се придржавају званичних мера.

„Владина упутства јасно кажу да путници не морају да носе хируршке маске, него да могу и сами да направе или одаберу нешто прикладно, као што су шал или бандажа. Не верујемо, међутим, да се то односи и на змијску кожу, нарочито ако је још увек на змији“, рекли су из саобраћајне службе.

 

маска
Путник са својим љубимцем / Фото: Alison Jones, Facebook

Због путника са змијом покренута је истрага, а возач аутобуса где се десио инцидент биће убрзо интервјуисан.

Ј.М, Жена-Блиц