МЕРЕ КРИЗНОГ ШТАБА УНИШТАВАЈУ СРПСКУ ПРИВРЕДУ: Србија је у катастрофи а може бити и горе! (ВИДЕО)

Потпредседник Доста је било Хана Адровић каже да су мере заштите од ковида које се спроводе на светском нивоу, а које спроводи и Кризни штаб у Србији, усмерене на уништавање привреде и радних места, а да је њихов утицај на пандемију слаб.

хана адровић
Хана Адровић

Она је рекла да Александру Вучићу и Кризном штабу треба поставити питање зашто учествују у уништавању Србије и осиромашењу њених грађана.

Хана Адровић је објаснила да председника, Владу Србије и Кризни штаб треба упоредити са колаборационистима који сарађују са окупторима.

Према њеним речима, због мера које се уводе Србија се у овој години задужила додатних 2,7 милијарди долара и да се земља већ налази у катастрофи и дужничком ропству, али да може бити и горе.

Она је ипак показала оптимизам и наду да Вучић може бити срушен на изборима 2022. године и да теме Косова и Метохије и миграната, тј. опхођење власти према та два питања, могу бити окидач који ће мобилисати грађане да смене лошу власт. Она је оптужила председника Вучића за умешаност у криминал.

Хана Адровић у емисији објашњава зашто ДЈБ подржава Трампа, зашто је више пута ишла у САД са Сашом Радуловићем и одговара на многа друга питања.

Погледајте целу емисију:

Постави одговор

Унесите свој коментар
Упишите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.