Спрема се експеримент над народом! (ВИДЕО)

0

Право на славу је ваше право, то се не може на овај начин забранити, све и да је вирус опаснији него што јесте. То је једно силовање права – рекао је Војин Биљић, адвокат и потпредседник покрета Доста је било гостујући у емисији „Реч“ продукције Хелмкаст.

војин биљић
Војин Биљић / Фото: Youtube printscreen

Он је рекао да ова ситуација подсећа на Гестапо и на ношење жутих трака.

– Сви тоталитарни системи прво укидају право на приватност. С тим што је онај прописивао обавезу ношења жутих трака, а сада имате обавезу ношења маски. И тада сте имали оправдање типа „Ово је све за вашу безбедност“.

И данас имате потпуно исте реченице – приметио је Биљић.

Како је рекао, у овом тренутку је пресудна свест људи.

– Треба да бранимо слободу, слободу да овде седимо и причамо, са или без маски, слобода да се крећем где ја хоћу… Није то слобода коју сам ја остварио у животу, то су се неки наши преци борили за нашу слободу, неки су крв проливали за нашу слободу и било би заиста страшно да се наше генерације одрекну те слободе само зато што нас медији пумпају с тим да треба да се одрекнемо слободе и само зато што имамо пар плаћених лекара који нам то намећу – навео је Биљић.

војин биљић
Војин Биљић у разговору с водитељем / Фото/ Youtube printscreen

Говорећи о новим и непровереним вакцинама, рекао је да имамо ситуацију да нас присиљавају на вакцинацију, а да не знамо ни састав тих вакцина.

– Прво, присилна вакцинација није у складу са Уставом Србије, а друго, поставља се питање безбедности те вакцине. Да ли ће се над нашим народом вршити медицински експеримент, који је стравичан и недопустив? Ако вама произвођач вакцине напише да не сноси никакву одговорност, хоћу да знам ко ће сносити одговорност ако се јаве било какве контраиндикације – нагласио је Биљић.

Он је казао да има смисла вакцинација против вариоле вере где је смртност 30 посто, али „не и вакцинација експериманталном вакцином у ситуацији када је смртност од болести 0,14 посто“.

– Не можете да добијете састав вакцине. Знате шта, ако вам је заштита ауторских права битнија од експеримента над својим људима, онда сам за то да се не узима та вакцина – категоричан је Биљић.

Одлуку о присилној вакцинацији донела је фалсификована Скупштина: Војин Биљић / Фото: Youtube printscreen

А како је одговорио на питања да ли би требало забранити на међународном нивоу да приватне компаније праве вакцине, а омогућити да то раде државни институти, и да ли би требало по питању вакцина укинути ауторско право на патент, те да „рецепт“ за вакцину буде доступан свима, погледајте у емисији.

Такође је говорио о томе да ли неко противно својој вољи може бити стављен на респиратор, и да ли човек може бити задржан против своје воље у болници, био здрав или болестан.

Постави одговор

Унесите свој коментар
Упишите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.