Политика према КиМ је велеиздајничка – Запањен сам да људи из СНС које сам познавао у СРС ћутке то прихватају!

Неубедљиво ми звучи прича да су домаће службе прислушкивале Вучића, за шта он није знао годину и по дана. Па он је био једно време и координатор свих служби безбедности, тако да му је то све познато, а сигуран сам да и сада добија свакодневне извештаје и од војних и цивилних служби безбедности – изјавио је некадашњи потпредседник Српске радикалне странке Драган Тодоровић, сада лидер Источне алтернативе, који се после дужег ћутања и медијског одсуства, појавио у емисији Реч продукције Хелмкаст.

драган тодоровић
Драган Тодоровић

Некадашњи председник Одбора за безбедност у Скупштини Србије каже да му прилично чудно и неубедљиво делује читава та прича.

– Верујем да га прислушкују стране службе, али домаће, то је мало чудно. Ако он то није знао, онда би требало да поднесе оставку, а они који су то радили треба да буду кажњени. Треба знати коме су ишли подаци и ко их је користио – казао је Тодоровић.

Он је открио да га Вучић никада није звао да пређе у СНС.

– После раскола у СРС, односно издаје, нити сам ја звао Вучића нити он мене, јер није био ни један једини разлог да бих отишао из СРС у СНС – навео је Тодоровић.

Како је рекао, у медијима нема више шта ни да се види.

– Људи који се појављују су моралне гњиде, то је срамота да су такви људи на телевизији, или на страни Вучића или против Вучића. Тај други простор је Сорошев и имају само улогу да ови нападају Вучића, а Вучић њих и нема могућности да се чује другачији глас – оценио је он.

Тодоровић је истакао да је политика према Косову и Метохији „велеиздајничка“.

– То је пут који је трасирао Борис Тадић и њиме се се иде и даље и дефинитивно се иде ка независности Косова и Метохије. Ово је велеиздаја, поступна еутаназија, кидају нам један по један део тела, дају ингеренције тзв. приштинским властима, и на крају остаје само да се потпише тај правно обавезујући споразум и стави тачка. Па шта друго да кажете када је одлучено да се Газиводе предају комплетно? Запањен сам да постоји толики број људи у СНС, а знао сам их из СРС, да ћутке прелазе преко једне такве издаје – огорчен је саговорник Хелмкаста.

Он је рекао да се Велика Албанија ствара пред нашим очима.

Рекао је шта мисли о Динкићевом пругастом дресу који му је Вучић обећавао као опозиционар, па му га никад није уручио. Такође, и шта мисли о томе што Вучићу треба да верујемо на реч да су уговори које склапа држава добри, иако немамо никакав увид у њих. Тодоровић је говорио и о састанку у хотелу Риц у Паризу, који је, како је рекао, организовао Цане Суботић, а на којем су по његовим речима, били и Мило Ђукановић, Александар Вучић, Томислав Николић, Маја Гојковић и Миломир Марић.

Рекао је да праву истину о корона вирусу зна само Путин. О САД је навео да су настале на геноциду и ропсту, а затим открио шта мисли о Трампу и Бајдену.