Свет улази у тешка времена, план банкара је очигледан: 15 породица контролише све! (ВИДЕО)

Гостујући у емисији „Кота-17“ продукције Хелм Каст председник странке Доста је било Саша Радуловић објаснио је како је његова партија према последњим истраживањима избила на прво место по популарности опозиционих партија у Србији.

саша радуловић
Саша Радуловић

Без обзира на тренутну „дисторзију“ на политичкој сцени у Србији, он тврди да су последња истраживања ставила његову странку на почетак колоне, због принципијелног става да је Косово саставни део Србије, и да је атак на људска права  акатуелног режима током пандемије неопростив .

Он је такође нагласио да је ДЈБ скинуо рукавице и да више нема политичке коректности према било ком појединцу или институцији која и даље подржава поступке Владе Србије.

Радуловић тврди да ће глобално гледано, бити врло тешко, али да анти-глобализам креће у озбиљну офанзиву, јер су обични људи у Србији и Европи, схватили ко им ради о глави. Он је детаљно објаснио како 15 породица контролише цео свет и какви су планови банкара код којих се све земље задужују, па и САД. Он је објаснио да САД не штампају новац како то многи верују, него да то раде приватне банке.

Такође је истакао два услова за улазак у коалицију са могућим партнерима – обавезна контрола на следећим изборима и очување Косова и Метохије у саставу Србије.

Постави одговор

Унесите свој коментар
Упишите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.