Биле су само ОТВАРАЧИЦЕ УСТА: Девојке из сенке проговориле о ценама и условима за које су пристајале да ПОЗАЈМЕ ГЛАС ЕСТРАДНИМ ЗВЕЗДАМА

0

Када се ово разоткрило многи су били итекако изненађени.

певачице из сенке
Фото: ТВ Пинк printscreen

Певачице које данас сви знају, Марија Михајловић, Ивана Петерс, Александра Радовић, Тања Јовићевић су 90-их година биле девојке из сенке које су певале и позајмљивале глас бројним тада популарним певачицама.

Када се ово разоткрило многи су били итекако изненађени, а наше певачице које заправо нису певале своје песме него су само ђускале уз њих и отварале уста су чланице Моделсица, покојна Ксенија Пајчин, Ана Кокић и многе друге.

Марија Михајловић је наводно песме наплаћивала 50 евра, а за звезде уместо којих је певала је имала један захтев.

– Ја сам инсистирала да на свим тим носачима звука стоји моје име. На свим тим носачима звука пише моје име и у ком сам својству ја ту, тако да ту нема никакве забуне. Једина забуна у томе је што људи више воле да гледају телевизију, него да читају шта писе на тим касетама и ЦД-овима. Те девојке које се ту појављују су играчице, оне су играчице, а што оне по сценарију морају да отварају уста, ја не знам – рекла је својевремено Михајловићева.

Тања Јовићевић / Фото: Саша Џамбић, Србија данас

Глас Иване Петерс стоји иза хита „Очи боје дуге“ групе „Др Иги“.

– Спој боје гласа, начин на који сам отпевала и текста, можда је то довело до тога да сада буде као нека химна. Сада ми све то делује наивно и отпевала бих је у потпуно другачијем аранжману. Ја бих то много променила сада, после оволико времена – рекла је Ивана за Мондо.рс.

Ана Кокић је и сама признала да на самом почетку каријере није сама певала, уз објашњење да је тада била јако млада.

– Никад нисам крила да је на два албума групе Енергија певао неко други. Била сам млада, тада сам имала само 16 година и нисам имала много искуства са естрадним певањем. Већ на трећем албуму певала сам ја – изјавила је Ана.

Светлана Цеца Славковић / Фото: Youtube prinscreen

Тања Јовићевић је отпевала првих пар албума „Моделсицама“, Александра Радовић је певала песму „Без тебе“, за познати бенд „Добар, лош, зао“ а Цеца Славковић је уместо отварачица уста отпевала песму „Торнадо“, групе „Меј Деј“.

Србија данас

Постави одговор

Унесите свој коментар
Упишите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.