Како то да се Вучићи толико чују са људима под полицијским мерама? (ВИДЕО)

Адвокат Бранко Павловић у интервјуу за Правду и Хелм Каст каже да не постоји права борба против криминала у Србији јер је група Вељка Беливука само једна од 28 криминалних група које раде у Србији. Павловић тврди да Беливукова група није могlа да постоји без подршке у врху СНС.

бранко павловић
Адвокат Бранко Павловић

Он верује да је неко по наређењу западних служби планирао да објави Вучићеве прислушкиване разговоре, али да је председник Србије то сазнао и кренуо у обрачун са екипом Вељка Беливука, али и нелојалним људима из полиције, како би то спречио. Павловић верује да су снимци требали да буду објављени у склопу притиска на Вучића да призна Косово и Метохију, али да то не мења чињеницу да су Александар Вучић, његов брат, отац и син имали 1570 телефонских разговора са лицима која су била под полицијском обрадом.

– Како је могуће да су се Вучић и његова фамилија чули 1570 пута са тим људима, то је велики интезитет разговора? Неко се са супругом не чује толико колико су се они чули са тим људима – указује Павловић.

Павловић каже да је прича о незаконитом прислушкивању председника лаж и да су сви људи са којима се он чуо били по закону прислушкивани.

Павловић истиче да Вучић сада покушава да се одбрани од напада, али тако што ће заштити врх СНС-а.

– Шта је Беливук био пре 10 година, пре него што је СНС дошла на власт – пита Павловић.

Он такође верује да та криминална група није била најјача у Србији, како власт сада тврди и да има и даље јачиш и заштићених.

Постави одговор

Унесите свој коментар
Упишите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.