Србија клизи у унутрашње немире – Милан Пашански

0

Професор др Милан Пашански, председник Института за стратегију и развој безбедности, каже да због потеза актуелног режима Александра Вучића и жестоке поларизације друштва Србија полако клизи у грађански сукоб.

др милан пашански

Пашански је одбацио процене режимских аналитичара који тврде да Вучић уступцима странцима и Шиптарима само купује време и истакао да Вучић купује време себи, али не и Србији и да је спреман да почини и коначну издају на Косову и Метохији само како би заджао власт и слободу.

Извод из биографије: Милан Пашански је професор Београдског универзитета, стручњак за политичко насиље и насиље у политици. Аутор је више запажених студија и публикација из ове области. Дефинисао је, веома цитирану, категорију animus terrorandi – суштинску одредницу тероризма. Тениски прокрстарио Планетом уздуж и попреко свих континената, правећи друштво сину а, потом, и унуци на њиховим репрезентативним тениским путевима Арћимарге…

Он тврди да је решење за Косово и Метохију повратак преговора у УН. У емисији Хелм Каста износи како би то било могуће и како би Србија могла да издејствује да САД или Енглеска не уложе вето на ту иницијативу.

Погледајте шта Пашански предлаже као начин да се преговори о КиМ врата под окриље Уједињених Нација:

Постави одговор

Унесите свој коментар
Упишите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.