Реклама за норвешку пошту: Деда Мраз има дечка (ВИДЕО)

1

Божићна реклама у Норвешкој, која приказује Деда Мраза који има мушкарца за емотивног партнера, изазвала је различите реакције, међу којима су и многобројне похвале.

деда мраз
Фото: Youtube printscreen

Поштанска служба „Постен“, снимила је рекламу у којој се приказује романтична веза која се развија између двојице мушкараца.

Реклама је реализована поводом 50 година од декриминализације хомосексуализма у Норвешкој.

Под називом „Када је Хари срео Деда Мраза“ – који је својеврсна референца на филм из 1989. „Када је Хари срео Сали“ – реклама приказује први сусрет пара, а то се десило када Хари угледа Деда Мраза док доставља поклоне.

Два мушкарца гледају један у другог, пре него што Деда Мраз нестане у – димњаку.

У реклами се даље приказују састанци пара а потом и како Деда Мраз стиже у Харијев дом да испоручи поклоне.

Хари је приказан како пажљиво бира своју одећу и прска се лосионом после бријања.

Види се да се пар све више зближава током њиховог празничног састанка сваке године, а Хари му је у једном тренутку, пошто Деда Мраз оде, поручио: „Недостајаћеш ми“.

На крају је приказан како Деда Мразу пише писмо садржаја: „Све што желим за Божић си ти.“

Деда Мраз се појављује у његовој дневној соби и каже му: „Па, уговорио сам помоћ ове године… да бих могао да будем са тобом.“ Уследио је пољубац.

Текстуални део рекламе поручује: „Године 2022, Норвешка обележава 50 година могућности да волимо кога желимо. Срећан Божић и Нова година, од свих нас, свима нама!“

„У прошлогодишњој рекламној кампањи Деда Мраз је био љут на Норвешку пошту која му је одузела ‘посао’ – ове године Деда Мраз је срећан што Норвешка пошта може да га мало растерети, па да буде са оним кога воли“, навели су из маркетинг-службе Поште.

РТС / News.Sky.com

1 коментар

Постави одговор

Унесите свој коментар
Упишите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.