Порука младића који је ишчупао каблове Вучићу на РТС: Нек им се тресу гаће

Када се јуче поподне, у тачно 18.21, екран РТС на кратко замрачио током обраћања председника Александра Вучића, значајан број грађана најпре је зинуо од шока, а онда – одахнуо од олакшања. Терорисање грађана Србије – којем су били изложени са свих националних фреквенција – прекинуто је акцијом као из „Отписаних“, једног младића из Београда, сазнаје Нова.рс.

прекид
Фото: RTS; George Jones / ImageSource / Profimedia; Andriy Popov / Panthermedia / Profimedia printscreen

Анонимни чупач каблова је за поменути портал описао како је акција изгледала.

„Гледам на нету сви пишу о томе како врховни кабадахија поново има неку ванредну конференцију, на којој ће поново да испира људима мозгове широм Србије. Размишљам о томе како већина мојих пријатеља више и не гледа телевизију и не прати вести јер им се буквално диже коса на глави на сам помен шефа мафије и колико нам је свима више доста његовог дављења и пренемагања. Скапирам да ми се Председништво налази на путу и сетим се да бих опет могао да извучем каблове репортажном комбију Пинка, као пре једно пола године када сам се опет нашао на правом месту у правом тренутку. Буквално ми је у глави било то је добар тренутак бар мало само да их нервирам и да им се одужим за сву ону тортуру којом смо свакодневно изложени“.

„И гле чуда и моје среће на месту су се овај пут нашла два комбија, поред Пинковог, ту је било и возило наше драге нам окупиране и практично приватизоване Радио-телевизије Србије. Прво сам пришао Пинковом возилу извукао кабл бацио га што даље од возила, после тога сам пришао комбију РТС-а и урадио исту ствар, а пошто сам чуо ‘Ау, јеб** ти’ из комбија, окренуо се и наставио својим путем као да се ништа није десило. Тек после неких сат времена сам видео које су размере самог чина и морам вам признати да сам због тога за разлику од СНС полтрона и улизица са једним великим осмехом на лицу легао да спавам“.

прекид

„Користим ову прилику да позовем све храбре људе који раде у окупираним институцијама да се укључе у саботаже и слободно окриве за то неименованог чупача каблова. Да бисмо променили овај систем морамо сви помало да га нагризамо са свих страна. Што се тиче власти, нек им се тресу гаће, нек се плаше и размишљају из ког ћошка или мрака ће искочити неки неименовани господин или госпођа. До победе“.

Срдачно, ваш неименовани чупач каблова (идентитет познат редакцији Нова.рс, пише овај портал).

Александар Настевски, Нова.рс