Ова глумица играла је малу Зону Замфирову: ЋЕРКА је познатог певача, а и данас је ГЛЕДАМО на ТВ-у (ФОТО)

Имала је 12 година када се појавила у филму „Зона Замфирова“ 2002. године, од тада до данас гледали сте у „Рањеном орлу“, „Афтерпартију“, „Жигосанима у рекету“, „Државном службенику“, а ове године вам се представља улогом у новој серији.

Јана Милосављевић
Фото: Printscreen

Удата је за бившег мужа своје колегинице…

Лепа Јана Милосављевић била је у жижи интересовања због контроверзне улоге у филму „Афтерпарти“, у којем је глумила промотерку популарног сплава, очајнички заљубљену у друга због којег пристаје и на тројку.

Јану Милосављевић публика је први пут имала прилику да види у филму “Зона Замфирова”, у ком је тумачила улогу мале Зоне.

Она је касније глумила у још неколико прјеката Здравка Шотре, а велику пажњу је привукла и улогом Ирене у серији “Жигосани у рекету”.

Глумица Јана Милосављевић је играла и у „Златним данима“ редитеља Марка Сопића и сценариста Гордана Михића и Маријане Чулић Вићентић.

И док ће Јану публика пратити кроз њен нови глумачки задатак, не заборавља се ни њен глумачки деби мале Зоне из 2002. у филму Здравка Шотре (још два пута је сарађивала са Шотром, а нумеру за филм о Зони компоновао је њен стриц Предраг Милосављевић).

Ипак, оно што многи о њој не знају јесте то да је њен отац познати певач Ненад Милосављевић, фронтмен групе “Галија”.

-Јана се родила 1990. године, а с обзиром на то да се мој брак са њеном мајком убрзо после тога распао, слабо смо били у контакту све до 2000. године. Јана студира глуму на академији у Новом Саду. Сву своју децу учим важној животној лекцији, а то је да сваки човек мора поседовати одређену одговорност према слободи – рекао је Ненад пре неколико година за Стори.

Заносна Нишлијка родила се 1990. у Нишу, одрасла је на Дорћолу. Игра и у позоришту, а прате је коментари да је израсла у прелепу младу жену.

Јана је удата за редитеља Филипа Гајића који је од ње старији чак 23 године и прошле године су добили сина Јоакима.

Они су доказ да љубав не зна за године. Њих двоје упознали су се на иницијативу Рамба Амадеуса, заљубили су се и добили сина.

И док је Јани ово прво дете, Филипу је четврто јер из првог брака има ћерку Наталију, а из другог сина Сергеја и ћерку Анастасију, које је добио са глумицом Луцијом Шербеџијом, ћерком славног Радета Шербеџије.

Како је испричала, дуго нису могли да одаберу име за сина.

– Имали смо муке, никако нисмо могли да се договоримо. Месец после рођења дете није имало име, свако га је звао како је хтео, није га имало ни кад смо кренули да га пријавимо. Пред вратима општине Звездара одлучили смо се за оно које су Филипова деца изабрала. Мада га и даље зову ко како хоће – рекла је Јана.

Оно што је нарочито занимљиво јесте то да у серији “Жигосани у рекету” глуме и Луција и Јана.

јана милосављевић
Јана Милосављевић / Фото: Printscreen

Хронограф