ВУЧИЋ (ОПЕТ) САОПШТАВА НЕШТО ВАЖНО У ПОНЕДЕЉАК: Могуће три опције за обрачун с „политичким олошем“

Александар Вучић је својим сарадницима рекао да ће бити изненађујућих одлука у данима пред нама. Једна од опција коју би могао да саопшти у понедељак увече у емисији на ТВ Хепи могло би да буде и расписивање општих избора.

александар вучић
„Док сам жив борићу се против најгорег олоша“: Александар Вучић / Фото: Whatsapp

Седница проширеног састава Извршног одбора СНС одржана је данас, а на њој је учествовао и председник Александар Вучић, потврђено је Куриру у тој партији.

Вучић је на седници, према сазнањима медија, говорио о последњим трагичним догађајима и припремама за Скупштину СНС 27. маја.

Председник Вучић је својим сарадницима рекао да ће бити изненађујућих одлука у данима пред нама. Једна од опција коју би могао да саопшти у понедељак увече у емисији на ТВ Хепи могло би да буде и расписивање општих избора.

– Никада нисам, као што знате, пристајао на уцене и лажи политичког олоша у Србији који нема никакву идеју, план и програм, али сам сит наших људи који у свакој кризној ситуацији пронађу довољан разлог да се додворавају другој страни, онима најгорима у Србији – рекао је Вучић, пренели су медији.

Он је, како се наводи, конкретно говорио о директорима јавних предузећа чије жене имају више крокодилских ташни него што је алигатора у Еверглејдсу, али су им увек систем и држава нешто криви.

Према сазнањима медија, постоје три варијанте Вучићеве одлуке – прихватање оставке целог кабинета Ане Брнабић, заједничка оставка и Владе и председника и излазак на опште изборе, у којима Вучић не би могао да се кандидује за председника или оставка само председника. Која год одлука буде донета, она треба да буде потврђена на Скупштини СНС 27. маја.

Александар Вучић
Хијена

Вучић је на крају свог говора члановима ИО СНС поручио:

– Док сам жив, борићу се са свима вама против најгорег олоша који своју једину политичку шансу види у трагедији Србије. Мораћете увек да се борите против ових хијена за спас и будућност наше земље.

Курир / Информер

Постави одговор

Унесите свој коментар
Упишите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.