Ево ко је возио „пунта“ у контра смеру – Огласила се и његова ћерка (ФОТО) (ВИДЕО)

Истрага ће утврдити шта се заиста догодило, али и саслушање повређених

саобраћајна несрећа
Фото: 193_rs

Возач „фијат пунта“ Дејан Ј. (51) из Дебељаче погинуо је јуче у несрећи на „Милошу Великом“ када се „закуцао“ у „хјундаји“, а сумња се да је грешком ушао у контрасмер код Јакова, сазнају медији.

Истрага ће утврдити шта се заиста догодило, али и саслушање повређених.

Дан после трагедије, Дејанова ћерка се огласила на душтвеним мрежама. Она је потврдила да је њен отац страдао, али замолила и његове пријатеље да га не зову на мобилни телефон.

Незванично, Дејан је пре неколико дана ставио у оглас „фијат“ и нудио га на продају.

саобраћајна несрећа
Фото: Фејсбук

Возачи који су се јуче нашли на делу пута где се догодила језива несрећа су је и снимили.

Приликом несреће тешко је повређен Н. К. (40) који је био сувозач у „пунту“, док је девојка Д. П. (30) која је била за воланом „хјундаија“ свесна и комуникативна и превезена у КБЦ Земун.

Саобраћајна несрећа
Фото: Фејсбук

Три могућа објашњења

Истрага тек треба да утврди како је Дејан Ј. ушао у погрешан смер на ауто-путу код Обреновца.

Према незваничним сазнањима, постоје три верзије о томе како се „пунто“ нашао у супротном смеру.

– Једна могућност је да је возач погрешио смер када се укључивао на ауто-пут. Дешавало се и раније да возачи, нарочито ако добро не познају ту деоницу, погреше скретање, промаше укључење и слично. Друга могућност је да је возач с намером ушао у погрешну траку – објашњава извор и додаје:

– С намером је могао то да учини из два разлога. Први је да је хтео да изврши самоубиство на тај начин, а други је да је учествовао у некој врсти изазова.

Наиме, на друштвеним мрежама се после објављивања снимка ове стравичне саобраћајне несреће, појавила информација да је Дејанов сувозач све време, док су се возили контрасмером, снимао телефоном.

– На објављеном снимку се види да је сувозач избацио руку кроз прозор. И док једни мисле да је то урадио да би упозоравао возаче који су му долазили у сусрет, други наводе „да се види да у руци држи телефон и да снима лајв за ТикТок“ – објашњава извор.

Возачи који су били очевици удеса, наводе да им је врло чудно што возач „пунта“, ако је случајно погрешио смер, вози брзом, левом траком ауто-пута, а не зауставном.

– У ситуацији када неко погреши смер на тај начин, гледа да се што пре склони у зауставну траку и да се искључи на најближем искључењу или да се некако полукружно окрене и врати се у прави смер. Веома нам је чудно да неко случајно вози брзом траком – испричали су возачи.

Они који познају настрадалог Дејана Ј. кажу да је он био коректан човек.

саобраћајна несрећа
Дејан Ј. / Фото: Фејсбук

– Живео је сам, бавио се масажама и продавао је усисиваче. Био је помало чудан и особењак, усамљен лик, али није никада правио проблеме нити је био бахат. Не верујемо да је хтео да се убије на овакав начин, поготово због тога што је имао сувозача у аутомобилу. Та могућност нам је скроз немогућа. С друге стране, он јесте снимао клипове за друштвене мреже, такође се и уживо укључивао и причао о разним стварима. Шта се јуче догодило и због чега је настрадао, не знамо – испричали су нам познаници Дејана Ј.