ТЕШКЕ ОПТУЖБЕ ЗБОГ КОСОВА: Вучић нема ближих сарадника од Харадинаја и Тачија (ВИДЕО)

Иван Ивановић, председник СНП Наши, у емисији „Teма“ износи жестоке оптужбе на рачун политике Александра Вучића на Косову и Метохији, тврдећи да он са нарко картелима држи Србе на северу покрајине у страху како не би дизали глас против издаје. Ивановић у емисији говори о цензури на коју наилази у српским медијима, о томе шта је забрањено рећи на ТВ, системској пљачки која се спроводи у институцијама и јавним предузећима.

иван ивановић
Иван Ивановић/Фото: Промо

Он је говорио и о стању десних политичких опција у Србији, иницијативи да се питање Косова и Метохије решава на референдуму, технологији штеловања изборних резултата, последицама „тровања“ народа ријалитијима и перспективама за промену власти.

– Александра Вучића не занима више ништа у Србији осим како ће да спроведе оно што је обећао западним службама које су га довеле на власт – тврди Ивановић.

Ивановић тврди да су тензије између Вучића и Приштине лажне и да је сценарио за признање Косова већ договорен.

– Вучић нема ближих сарадника од Харадинаја и Тачија – тврди Ивановић.

Иван Ивановић рођен је 14.05.1978. године у Аранђеловцу. Председник је Снп „Наши“ од самог оснивања 2006. године, и како је сам рекао у више интервјуа једина политичка опција којој је пре Снп „Наши“ припадао је чланство у Отачаственом покрету Образ, пре погибије Небојше М. Крстића. Ивановић је основну и средњу школу завршио у Аранђеловцу, а затим је уписао Теолошки факултет. Упоредо је био запослен у пројектном бироу у фабрици Шамот – Термоградња, а затим је 7 година радио као веоручитељ у основним школама, након тога је постао и директор Народне библиотеке „Свети Сава“ у Аранђеловцу. Са функције директора је смењен, након одржаног говора испред Народне скупштине у Београду када је напредњачки режим потписао „Бриселски споразум“, чиме је Ивановић био једна од првих жртава прогона нове власти. Снп „Наши“ којих је председник познати су као изаразито антиевропски и проруски покрет, због чега су били честа мета досадашњих режима. Ивановић је због активности покрета у полицијске станице позиван преко 500 стотина пута, имао 5 суђења, и био у затвору у два наврата, 2010. године због протеста испред Б92, добио је 15 дана затвора у Падинској скели, а 2014. године провео је недељу дана у Централном затвору – ЦЗ због састављања „СПИСКА СРБОМРЗАЦА“.

Погледајте жестоке оптужбе које је изнео Ивановић: