ОБРАДОВИЋЕВО УПОЗОРЕЊЕ СНС ПАРТНЕРИМА: Вучић је најодговорнији за издају, али ово су асистенти (ВИДЕО)

Гост нове епизоде емисије „РасПравда“ био је председник Двери Бошко Обрадовић.

бошко обрадовић
Бошко Обрадовић

Обрадовић признаје да на опозицији лежи одговорност за неуспех смене лоше власти Александра Вучића. Међутим, он каже да је највећи проблем постојање лажне опозиције која има директан договор са Вучићем попут Чедомира Јовановића, Ненада Чанка и Војислава Шешеља.

Он је обаснио да је међу онима који чине праву опозицију проблем праве идолошке разлике и да је то један од проблема који треба решити да би могло да дође до груписања снага за смену актуелног режима.

Обрадовић је рекао да је за Двери Косово и Метохија црвена линија и да никада неће сарађивати са онима који би признали независност јужне српске покрајине наводећи ту Покрет слободних грађана и Сашу Јанковића.

Председник Двери је рекао да потенцијални коалициони партнери треба да знају да та странка неће одступити од својих ставова попут оних о ЕУ, Сребреници, ЛГБТ парадама итд.

– Мора став о Косову и Метохији да буде несумњив и нема мењања наших ставова – објаснио је Обрадовић.

бошко обрадовић
Водитељ Зарковић у разговору с Бошком Обрадовићем

Према његовим речима, за издају Косова и Метохије неће бити одговоран само Александар Вучић директно прозивајући партије попут СПС, ЈС, ПУПС, ПОКС и друге партије које сарађују са СНС.

– Вучић је најодговорнији, али ово су асистенти – рекао је Обрадовић.

У групу Вучићевих асистената у издаји Косова он убраја и Војислава Шешеља за кога каже да је уместо да по повратку из Хага постане лидер опозиције постаo сарадник СНС-а.

Бошко Обрадовић је рођен у Вранићима, у близини Чачка, 23. августа 1976. године. Одрастао је у свом родном месту. Гимназију је завршио у Чачку, а затим је уписао србистику на Филолошком Факултету Универзитета у Београду, на коме је дипломирао 2002. године, на тему „Милош Црњански и нови национализам“. Заједно са још двоје студената Филолошког факултета Универзитета у Београду, основао је часопис Двери српске, 27. јануара 1999. године. Часопис је покренут као билтен студената србистике, да би се затим развио у један од најпопуларнијих националних часописа. Истовремено је редовно писао за љотићевски часопис Нова искра од 1998. до 2003. године, а чији сарадници су били Данило Тврдишић и Бранимир Нешић. Са њима је 2003. године основао удружење грађана Српски сабор Двери. Био је покретач Српске мреже, Сабора српске омладине и Светосавске школе. 2015. године оснива и региструје политичку организацију Српски покрет Двери. На Оснивачкој скупштини 27. јуна 2015. изабран је за председника овог покрета.

бошко обрадовић
Бошко Обрадовић

Он у емисији говори о томе шта се може и мора предузети да би се режим Александра Вучића спречио у велеиздаји Косова и Метохије, зашто су патриотски гласачи слуђени, а напредњачки обманути, са ким су Двери све спремни да сарађују на смени власти и друге важне теме:

Погледајте целу емисију:

Постави одговор

Унесите свој коментар
Упишите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.