Мајка трансвестита – убице: Мој син је био НАЈЛЕПША ДЕВОЈКА у крају, а сад му у затвору ни хормоне не дају

– Ма, кад прође улицом – био је као вила, као авион. А сад му ни терапију не дају – прича Драгица Радивојевић.

драгица радивојевић
Фото: Приватна архива

Није било толико лепе девојке у Железнику, верујте ми, колико је он био атрактиван! Једино је имао проблем с косом, јер је много пушио! А сада је у затвору с отеченим рукама и ногама, јер му опада ниво хормона, које не добија, и јако бринем за њега! Душа ме боли! – каже Драгица Радивојевић, мајка трансвестита Горана Абдулова (34) званог Јована Трансица из Железника, после посете сину.

Абдулов се терети да је 8. јула са седам убода ножем убио Марка Радовића (24), студента из Босне и Херцеговине, у његовом изнајмљеном стану у Шевиној улици у Земуну. Ухапшен је 10 сати после убиства и од тада је у притвору.

Његова мајка Драгица каже да је после посете јако забринута за његов марживот и присећа се како је лепо изгледао док се облачио у женске ствари.

– У вези са терапијом нема ништа ново, ништа му не дају. Јако се бринем због тога, јер је његов живот у питању. Он је био заробљена душа, то је тешко објаснити људима. Био је пресрећан кад смо успели да започне прелазак у жену државним путем и да почне терапију. Облачио се као женско, био је атрактиван, лепота једна, бре! У Железнику, бре, не знам да је било такве девојке колико је био леп. Једино је имао проблем са косом, морао је да носи перике. То је зато што је пушио. У току терапије није смео да пуши, а узимао је по две кутије цигарета. Атрибути – савршенство! Имао је укуса да се обуче и нашминка… Ма кад прође улицом – као вила! Као женско је био као авион. Знате колико је он порука имао преко оних огласа, тако се упознавао с људима. Имао је масу људи колико је био леп – прича Горанова мајка.

драгица радивојевић
Убијени Марко Радовић/Фото: Фејсбук

Међутим, Драгица каже да је Горану здравље озбиљно угрожено.

– Отекле су му руке и ноге, има страшне болове доле и главобоље. Знате ли шта значи кад спадне хормон из организма ако се не обнављаш! То ме кида, то није игра и обична прехлада, живот је у питању. Знам шта сам пролазила и пребродила с њим кад је кренуо с терапијама и женским хормонима. Он је с мртвим оцем причао! Људи не знају које су то муке, био је у бунилу, то је било страшно доживети – каже наша саговорница.

Мајка се нада да ће се утврдити да је реч о самоодбрани и тврди да њен син тако нешто никада не би могао да уради намерно.

– Горан је добра душа, воли животиње! Он се чак не сећа да је урадио то што је урадио, верујте ми! Кад бисте га видели, не бисте могли да поверујете да је он могао да узме нож у руке! Он је грцао, трпео дискриминацију, отац га није прихватио, као ни друштво… Ваљда се то купило, купило и пукло! Е, сад, треба објаснити суду да он није један обичан трансвестит. Он је хтео да се убије те ноћи, попио је таблу „бенседина“ кад је дошао кући. Ошамућен, није ни знао шта прича. Надам се да ће се утврдити да је то била самоодбрана – каже се мајка.

Горан, према речима његове мајке, дели собу са мушкарцем од 78 година, који се терети за педофилију.

драгица радивојевић
Абдулов са мајком/Фото: Приватна архива

– Човек је читао о Горану пре него што је стигао у притвор. Признао му је да му није било свеједно када је чуо с ким ће бити у соби. Међутим, сад му је рекао: „Јао, сине, је л’ могуће да си ти дигао руку, па ти си једно злато?“ Ето колико је Горан културан и добар дечко! Старац му је рекао: „Девојчицу ни руком пипнуо нисам!“ Замислите, осудити човека од 78 година да је педофил и да дира девојчицу, са којом је само седео на клупици и причао – прича Драгица, која верује да је цимер њеног сина невин.

Телефон

Постави одговор

Унесите свој коментар
Упишите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.