ПОТРАГА ЗА ДАНИЈЕЛОМ (17) ИЗ БЕОГРАДА СРЕЋНО ОКОНЧАНА: Побегао од куће, отац га нашао у Ковиљу, али ту није био крај ШОКОВИМА

Две вести родитеље умало коштале здравља: Потрага за Данијелом Ђ. (17) из Батајнице који је прекјуче нестао, окончана је ноћас у Ковиљу.

потрага за данијелом
Отац два дана није видео сина и био је ван себе од бриге/Фото: Фејсбук printscreen

Отац који је два дана био ван себе, коначно је видео сина – живог и здравог. А онда је уследио још један шок.

„Ето, ја сам сада као хер Жика из филма „Луде године“. Сазнао сам да ћу да постанем деда. Данијел је побегао од куће код девојке јер није знао како да нам каже да је она трудна. Не могу да вам објасним како се осећам“, рекао је отац Бранислав сав усхићен за две лепе вести које су га умало коштале здравља.

Како каже Бранислав, мајка девојке је видела фотографију на Фејсбуку и питала је Данијела да ли је то он, што је он негирао. Мајка је сумњала да се ипак ради о том момку ког тражи цела Србија и назвала је Данијеловог оца.

„Назвала ме је жена и рекла: „Ја не знам како да вам кажем, али ваш син је код нас“. Сео сам у аутомобил и у рекордном року стигао до Ковиља. Ево сад сви седимо заједно и извлачимо им речи из уста. Нисам љут, не знам шта осећам, али им причамо да не треба ни да крију, ни да се стиде. С киме ће причати, ако не са родитељима.

Отац момка који је пронађен рекао је да је видео најгори сценарио – да је Данијел прободен ножем. На сву срећу, све се добро завршило, а ово је апел младима да проблеме решавају са родитељима, транспарентно, а не бежећи од проблема у сваком смислу те речи.

Да подсетимо, Данијел отишао је прекјуче из куће са одређеном свотом новца, наводно да изнајми стан на Новом Београду. Породица га је свуда тражила, пријавила полицији нестанак, а мобилни није однео са собом.

Курир / Телеграф

Постави одговор

Унесите свој коментар
Упишите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.