Психијатар Јован Марић: Вучићев став “Баш ме брига за народ“ доћи ће му главе! (ВИДЕО)

Гост нове емисије Скенирање, у продукцији Хелмкаста је професор др Јован Марић. Марић је говорио о томе куда данас иду Срби, када ће Србима да буде боље и ко би данас требало да буду узори омладини у Србији.

јован марић
Професор Јован Марић

Гост нове емисије Скенирање, у продукцији Хелмкаста је професор Јован Марић. Марић је говорио о томе куда данас иду Срби, када ће Србима да буде боље и ко би данас требало да буду узори омладини у Србији.

Чувени српски психијатар И сексолог упозорио је да однос актуелног шефа државе “баш ме брига за народ који шета”, Александра Вучића, неодоливо подсећа на однос Слободна Милошевића према грађанима Србије пре његовог пада с власти.

јован марић
Водитељ Оливера Миливојчевић

“Усудио бих се да кажем да је то већ виђено И да српски политичари никада нису схватили да када проради српски инат нема им спаса. А ови протести показују да је инат прорадио, али да још нисмо дотакли то дно које би довело до још масовније побуне и промена”, оценио је Марић.

Он је истакао да, Србија због власти коју данас има, није добро место за живот и да с потенцијалима које имамо као држава и као народ уз неку добру, домаћинску власт и потпуну промену свести и система, Србија би могла да постане неко боље место.

јован марић
Није нормално да младима буду идоли паваљке и фудбалери“: Професор Јован Марић

“Све је наопако постављено. Није нормално да младима буду идоли певаљке И фудбалери, да насловне стране врве од ласцивних порука и да поред вести о посети Путина стоји нека тамо певачица и текст њених порука неком фидбалеру. Етике И морала више нема међу Србима, а док се томе не вратимо не може нам бити боље. Док породица поново не постане светиња и док нам узори не буду они добри  паметни”, оценио је професор Јован Марић гостујући у емисији Скенирање аутора и водитеља Оливере Миливојчевић.

Погледајте емисију:

Постави одговор

Унесите свој коментар
Упишите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.