ЈЕЗИВ ПРИЗОР ПОСЛЕ ЗЛОЧИНА У ЧОРТАНОВЦИМА Затекли су га са Надом у наручју, врат јој је био пререзан, а КРВ НА СВЕ СТРАНЕ

0

„Када сам ушао у двориште њихове породичне куће, затекао сам језив призор: Милан је држао Наду у наручју у сред ливаде, њој је био пререзан врат, крви је било на све стране и када је схватио шта је урадио, само је рекао: Брзо зови хитну и полицију“, овако за Блиц прича младић, сведок ужасне трагедије која се синоћ догодила у Чортановцима када је Милан Трбојевић (56) убио своју невенчану супругу Наду Ђукић (58), пререзавши јој врат.

језив призор
Фото: Блиц, РАС Србија

Како наводе комшије, све је почело неколико сати пре кобног убиства. Нада и Милан су ишли у госте код породичних пријатеља када је почела свађа међу њима. Према наводима комшија, Милан је био окорели алкохоличар, а на вече убиства је, како се касније испоставило, имао више од два промила алкохола у крви.

Управо је алкохол био разлог њихове свађе. Милан је желео да иде кући, а Нада није хтела са њим у таквом стању да седне на мотор, те је још мало остала код пријатеља.

језив призор
Ливада на којој се догодило убиство / Фото: Ненад Михајловић, РАС Србија

После неког времена, пријатељ који се налазио ту, понудио се да Наду одвезе кући, будући да је био мрак.

Када су стигли у Надину кућу у коју се Милан после почетка њихове везе доселио, Трбојевић је због изразите љубоморе коју је и раније испољавао прво насрнуо на пријатеља. Међутим, он га је одгурнуо и удаљио се одатле да позове полицију.

Нада је остала сама са Миланом, који је тада кренуо ка њој. Почела је да трчи ка комшијској кући и моли за помоћ.

Чупао је тако јако да је остала без косе

У тренутку кад је стигла пред врата, лупала је, али јој нико није отварао. У том моменту је, према речима комшија, стигао Милан и почео да јој чупа косу толико јако да се и сада на телу жртве виде делови на глави без косе. Потом је узео нож и порезао је по врату.

Према каснијем извештају полиције и хитне помоћи, то је било кобно, јер је Трбојевић пресекао кључну вену каротиду. Због тога је крв у великим количинама лила, а ни синоћња киша није успела да је спере, тако да су и сада на месту злочина велики трагови крви.

језив призор
Породична кућа у Чортановцима у којој су живели убица и жртва / Фото: Ненад Михајловић, РАС Србија

– Видевши да се нешто дешава потрчао сам према њиховом дворишту и ту ме је дочекао језив призор. Милан је у наручју држао Наду са пререзаним вратом у сред ливаде. Потрчао сам да помогнем, а он је схвативши шта је урадио само узвикнуо: Брзо зови хитну и полицију – испричао је за Блиц младић који се ту затекао и који није желео да се представи и експонира у јавности.

Како он наводи, одмах је позвао полицију и хитну. У том тренутку се вратио и пријатељ који је Наду довезао кући и они су заједно покушали да је унесу у кола и одвезу у болницу.

– Међутим, убрзо се појавила хитна помоћ и полиција, покушали су да је реанимирају, али пошто је пресечена кључна вена, није јој било спаса – прича овај младић који додаје да је полиција привела Милана, а у станицу су пошли и он и човек на кога је прво Трбојевић насрнуо.

Према његовим наводима на питања полиције, Трбојевић није одговарао – све време је ћутао и нервозно трљао руке.

Златко Чонкаш / Н. Г, Блиц

Постави одговор

Унесите свој коментар
Упишите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.