„БИО САМ САВ КРВАВ И ПОЦЕПАН“ Путник из аутобуса са линије 703 тврди да су га ТУКЛИ ВОЗАЧ И ЊЕГОВИ ПРИЈАТЕЉИ

0

„Био сам сав поцепан и крвав. Када је полиција дошла, дао сам изјаву и Хитна помоћ ме је одвезла у Ургентни центар“, прича Младен Бајић (38), описујући епилог туче на окретници аутобуса 703 у Угриновцима.

сав поцепан и крвав
Фото: Матеја Бељан, РАС Србија

– Два сата смо чекали аутобус, па сам замолио возача да крене, на шта је он одговорио: „Испао сам из реда вожње“. Пришао сам му и питао га да ли може да позове и пита диспечера да крене раније. Он ми је одговорио псовкама. Пошто ми је два пута опсовао мајку, рекао сам му да изађе из аутобуса и да решимо проблем. Када је изашао, рекао је „сада ћу да позовем диспечера“ и ја сам се вратио у аутобус. После неколико минута, појавио се неки човек у униформи испред аутобуса и видео сам возача како показује на мене. Опет сам изашао да видим о чему се ради, када ми је с леђа скочио неки трећи мушкарац и кренуо да ме удара. Њему су се придружили и овај први, који је дошао са пумпе, и возач – препричава Бајић инцидент који се одиграо 23. марта у Угриновцима, у ком је, како тврди, он био жртва.

У том тренутку је његова девојка позвала полицију, каже он, а нападачи су побегли.

– Почели су да беже, али овом што ме је са леђа ударао испао је пасош који сам ја ставио у свој џеп. Први пут сам га ударио када је покушао из мојих фармерки да извуче свој пасош и моја документа – прича Бајић и додаје да је тај нападач, чим је успео да узме свој пасош, такође побегао пре него што је полиција дошла.

После ове туче, када је на лице места дошла полиција и Хитна помоћ, Бајић је превезен у Ургентни центар где су му констатоване лаке телесне повреде.

– Био сам потпуно поцепан и крвав. Када је полиција дошла, ту је био и возач. Дао сам изјаву и колима Хитне помоћи су ме одвезли у Ургентни центар – каже Бајић.

О тучи су сведочили и путници из аутобуса, међу којима и једна суграђанка која је после инцидента позвала Блиц, а она је потврдила Бајићеву верзију.

ГСП: Наш возач је нападнут

Иако у овом инциденту постоји више сведока који су, према Бајићевим речима, вољни да сведоче на суду, из Градског саобраћајног предузећа потврдили су да се инцидент догодило, али је верзија догађаја из овог предузећа другачија.

– Мушкарац од око 40 година је напао возача аутобуса на линији 703 на окретници у Угриновцима. Инцидент је пријављен у 16.50 сати. Путник је побегао до доласка полиције – речено је Блицу из ГСП-а.

Љ. С, Блиц

Постави одговор

Унесите свој коментар
Упишите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.