Вучић је марионета, ево ко заиста контролише Србију! (ВИДЕО)

2

Председник Српског народног покрета Наши Иван Ивановић тврди да су браћа Вучић, Александар и Андреј, само марионете служби безбедности и да су прави господари Србије у сенци. Ивановић каже да служба безбедности деценијама кадрира владајуће структуре у Србији и да је Александар Вучић њихов кадар.

иван ивановић
Иван Ивановић

– Србија се од 1945. и даље није ослободила – тврди Ивановић.

Ивановић тврди да се домаће службе безбедности налазе под контолом страних и да је то главни разлог катастрофалне ситуације у Србији. – Нико ко није повезан са државном безбедности не може да прође у политици и дође на неко високо место. Државна безбедност је наша дубока држава – објашњава Ивановић.

Он каже да Србија има контролисану власт и опозицију и да је политичка ситуација унапред написан сценарио за представу. Ивановић каже да Александар Вучић не одустаје од издаје Косова и Метохије и иницијативе за разграничење која представља признање Косова и да је главни задатак свих националиста да га спрече у томе или бар успоре његове планове док се не створи ситуација за смену власти.

Иван Ивановић у разговору с водитељем Игором Маринковићем

Ивановић у емисији говори и о многобројним аферама власти, протестима и најављеном бојкоту избора, породици Карађорђевић и иницијативама за обнову монархије као и другим актуелним темама.

2 Коментари

  1. Bqaš je tako,Srbiju su okupirali titovi komunisti koji je u liku udbe i kos-a drže okupiranu,te tako su postavili svoje saradnike na vlast,a oni im komanduju iz velikih firmi u wihovom vlasništvu,koje su napravili od opljačkanih Srbskih para,koje su izneli na razna ostrva,pa onda ih vratili i sve po Srbiji pokupovali za džabaka.

Постави одговор

Унесите свој коментар
Упишите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.